Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnnnnnnnnnn

Wyraźcie swoje zdanie na temat tego faceta

Polecane posty

Gość mnnnnnnnnnn

Jego rodzice mają dużą firmę on tam pracuje, ma dom, dwa samochody, syna-gdy miał się urodzić jego dziadkowie dali im 40 tys.

Gość gość
szczesciarz? a co niby innego mam myslec.

Gość nierozumiemuuuu
nie rozumiem pytania,mozna jasniej??

Gość mnnnnnnnnnn
Mąż mojej kuzynki. Zastanawiam się czy jest nie udacznikiem bo pracuje u ojca a może nie wiem

Gość gość
a kto ma pracować? obcy ludzie? przecież wiadomo, że kiedyś jego ojciec przekaże mu firmę, by dalej ją rozwijał. Co za głupie pytanie

Gość mnnnnnnnnnn
w formie jego ojca pracuje spokojnie z 50 osób

Gość gość
zazdroscisz bijacz .

Gość mnnnnnnnnnn
Nie zazdroszczę. Moja kuzynka skończyła prawo, on też poznali się na studiach. Moja kuzynka pochodzi z bogatej rodziny. Niczego się nie dorobili sami.

Gość mnnnnnnnnnn
On nie zarabia jak przeciętny pracownik to pewne. Dwa auta z 2012 roku, dom wszystko nowoczesne, telefony, tablety, laptopy, kuzynka ma torebki za 300-500 zł, ciuchy w najdroższych, najlepszych sklepach.

Gość mnnnnnnnnnn
Lepiej się samemu wszystkiego dorobić samemu

Gość gość
to idz i się dorób u kogoś pracując za 1200zł. jesteś ograniczona intelektulanie czy jak? wiadomo, że firma zatrudnia pracowników, ale chodziło mi o tego chłopaka- wiadomo, że on jest na innych warunkach niż zwykły robotnik, bo zna firmę od kuchni po to by kiedyś nią zarządzać. Wszyscy którzy mają firmy wiążą jej przyszłość ze swoimi dziećmi więc siłą rzeczy te dzieci muszą się nauczyć od podstaw co i jak

Gość gość
można zapytać, po co ci zadawanie takiego pytania? Co ci ma to dać? Co cię obchodzą opinie przypadkowych osób na temat kogoś trzeciego, na podstawie kilku faktów z jednej tylko "dziedziny" życia?

Gość gość
zazdrosć i nic wiecej,ale po co zazdroscic znajdz sobie takze takiego faceta przy kasie i problem z głowy,,tak czy nie?

Gość gość
zawsze intryguje mnie psychika ludzi, którzy traktują kafeterię jak wyrocznię

Gość gość
poczucie wartości - robisz, co uważasz że będzie ok poczucie ważności - uzalezniasz się od opinii postronnych osób true.

Gość gość
A dlaczego ma nie pracować u ojca? To oznacza ze jest nieudacznikiem? Ma pracować na kasie w biedronce żebyś zobaczyła w nim zaradnego faceta?

Gość mnnnnnnnnnn
Wiadomo, że to musi być nie przyjemne dla pracowników, bo mu nic nie można powiedzieć, bo przecież to syn szefa. Jak to musi wyglądać wszyscy pan/szefie a on co ? Tato ?

Gość mnnnnnnnnnn
Skończył prawo kuzynka pracuje w zawodzie nie miała problemu ze znalezieniem pracy to i on by nie, miał.

Gość gość
no to widocznie miał inne motywy jakie - to już nie nam rozstrzygać i nie nasza para kaloszy

Gość gość
to jest normalne, że dzieci pracują u rodziców i nie wiem skąd u ciebie zdziwienie albo opinie, że dla pracowników to niewygodne- kogo to obchodzi? W dzisiejszych ciężkich czasach rodzice wtajemniczają dzieci w swoje firmy i nie dziw się tak, bo to jest naturalne

Gość gość
jestes zazdrosna ba ban,ale teraz nie wiem czy o kase czy o tego własnie goscia,,,chyba to drugie,,przyznaj sie odrazu a nie obwijasz w bawełne..

Gość mnnnnnnnnnn
Żaden pracownik nie zarabia tak jak on-.żaden pracownik nie ma tyle co on. Pracuje normalnie a zarabia nie normalnie i jak w tym sprawiedliwość

Gość gość
widzę że żal ci d**ę ściska że wysrać się niemożesz

Gość mnnnnnnnnnn
Kuzynka przy nim nie musi pracować chociaż pracuje nie wiem po co. Ma malutkie dziecko 2 miesięcznie rodziła w prywatnej klinice. Ma nianie 3 godziny dziennie żeby mogła sobie odpocząć, wyjść gdzieś.

Gość gość
no i bardzo fajnie niech im się wiedzie

Gość mnnnnnnnnnn
Wiadomo, że takiemu dziecku potrzebna jest matka a nie nianie. Rok temu szukali ludzi do pracy wysłałam CV i nie zatrudnili mnie.

Gość gość
A po ch*j matka? Żeby wzrosło na tak niezaradnego jak ty?

Gość gość
każda pindka która interesuje się zanadto życiem innych i ich ocenia powinna przebadać sobie zwoje

Gość mnnnnnnnnnn
To co ma samo zostawić 2 miesięcznego malucha. Najbardziej mi ciśnienie skoczyli jak zobaczyłam ją tydzień po porodzie w galerii na zakupach wysokie szpile. Powinna być przy dziecku. Wyglądała ładnie, ale to dziecko malutkie dzieciątko zostało z ojcem który sam sobie rady nie da przecież