Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ENDOMETRIUM

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzis na wizycie w gina i powiedzial ze mam endometrium powiekszone : 11mm a okres dopiero za 10 dni a to duzo, zarodka nie widac narazie. nie powiedzial czy jestem w ciazy czy nie. kazal przyjsc za 2 tygodnie. myslicie ze to ciaza?? ktoras tak miala ??

Gość gość
jak może być widać jakikolwiek zarodek, jak jesteś dopiero po owulacji, no pomyśl trochę

Gość gość
nie znasz calej sytuacji wiec moze troche grzeczniej pozatym to gina poprawiaj a nie mnie, napisalm co on mowil

Gość gość
a gdzie Ty zauważyłaś "niegrzeczność" w mojej wypowiedzi???? napisałam Ci jedynie, że jesteś dopiero po owulacji, więc nawet jeśli doszło do zapłodnienia, to nie ma mowy, żeby było cokolwiek widać, więc może zamiast mnie pouczać to poczytaj trochę ile trwa chocby zagnieżdżenie

Gość gość
mam juz jedno dziecko takze wiem, tak jak napisalam nie znasz sytuacji calej wiec nie wiesz czy jestem po czy przed, bo mialam miesiaczke ale jedno dniowa , i troche mam poghmatwany cykl, pozatym pytalam o co innego

Gość gość
to po co pytasz skoro każdą odpowiedź traktujesz jako atak, poczekaj te 2 tygodnie i będziesz miała jasną sytuację