Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Na początku się przedstawię nazywam się Kinga Latusek . Nie chciałabym sprawiać kłopotu moja osoba , ale nie wiem już co mam robić.. Rodzice nie zajmowali się mną w ogolę i wykorzystywali mnie tylko w sprawach domowych . Chętnie im pomagałam , ale za moja pomoc zostałam odrzucona przez nich . Jest mi bardzo przykro z tego powodu , ponieważ na każdym kroku zostałam obrzucona bardzo przykrymi słowami , i wygadywaniem wszystkiego jedzenia , picia , wody , prądu . Dziadkowie próbowali mi pomoc finansowo , ale zachorowali bardzo ciężko i nie chciałam brać od nich żadnych pieniędzy , ponieważ większość swoich pieniążków wydawali na lekarzy , leki i swoje zdrowie. Bardzo dużo im zawdzięczam , wiec staram się im jakoś tez pomagać , ale tez dużo tym nie wskórałam . A starał się znaleźć jakoś pracę ale na nic nie wystarcza . Pół roku temu dowiedziałam się , że jestem w ciąży , choć tego nie planowałam , ale co miałam zrobić , rodzice kazali mi usunąć dziecko , ale się na to nie zgodziłam ponieważ jest to dar od Boga , jest małym człowiekiem którego pokochałam i za żadne skarby nie chciałabym go stracić . Jak powiedziałam to rodzicom to mnie wyrzucili z domu . Nie miałam się gdzie podziać , więc zamieszkałam z chłopakiem , lecz ten też chodzi do szkoły i nie może mnie utrzymywać . Mam prawdopodobnie zagrożona ciąże , nie wystarcz nam na leki , witaminy dla mnie . Zwracałam się o pomoc do opieki ale tam mi nic nie pomogli . Więc już nie miałam się do kogo zwrócić , więc proszę obcych ludzi o pomoc . Jest mi przykro , że rodzina mnie tak potraktowała :( . Przepraszam , ale nie mam kogo prosić o pomoc. Więc jak byłaby jakoś możliwość zapomogi byłaby bardzo wdzięczna ,jakiejkolwiek , chociaż małej paczki z jedzeniem ,albo niepotrzebne ubranka na niemowlęta . I jeszcze raz przepraszam , że nie pokoje .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować