Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wezcie poprawcie mi humor bo juz mam dość

Polecane posty

Gość gość

Brak pracy, perspektyw na lepsze jutro, prawie 4-letni związek(ja nie wiem czy ja go w ogóle kocham:() mieszkanie z rodzicami, brak kontaktu z ludzmi, niesmiałosć. Nie chce mi sie zyc.

Gość Natalia Lesz
to umrzyj i znajdz takiego przy ktorym bedzie ci sie chcialo zyc :)

Gość gość
och ludzie, wiesz ile osób jest w taiej sytuacji? Ja przykładowo. Ja jestesm niesmiała, jakaś fobiczka sie ze mnnie zrobiła, boję się wyjśc nawet z mieszkania. Ale co tam, kiedyś bedzie lepiej.

Gość gość
Ale kazdy ma prawo się nad soba poużalać.

Gość gość
Jesienny czas sprzyja takim ponurym nastrojom..ale trzeba patrzec pozytywnie..szukac rozwiązan..nie siedziec w domu...bo tam napewno nic ciekawgo sie nie wydarzy!!

Gość detelinka
no to jesień, tez mi sie doły zaczynają ostatnio, ale nie ma co sie nad sobą użalać, banały ale prawdziwe.

Gość Chciejący_mieć
chilera a tyle fajnych facetów czeka :P

Gość gość
16.57 o cholerka a co sie stało?

Gość gość
u mnie wszystko to samo oprócz "brak kontaktu z ludzmi, niesmiałosć" czasami myślę czy by się nie zabić...

Gość gość
Ja jestem kompletnie uzalezniona od rodziców, nawet gdy chcę na podpaski to musze prosic mamę bo mnie zwyczajnie na nie nie stac:( porazka:(

Gość gość
nic konkretnego, wiesz żałosne jest ze obwinia mnie za wszystko brak czasu, zmęczenie itd niestety nie jestem osobą która będzie się płaszczyć, wydzwaniac prosić, na razie jeszcze do mnie to nie dotarło nie myśle o tym zobaczę co bedzie potem, tylko nie miło że akurat jak mam taki humor że wolałabym żeby był przy mnie a nie żeby mnie rzucał zero wsparcia po 4 latach związku

Gość gość
No mam podobnie, odwali mi coś i zasłania sie problemami w domu, zachowuje sie jak dzieciak pomimo 25 lat! On na wszystko znajdzie usprawiedliwienie.

Gość gość
haha chyba taki wiek mój już ex równiez ma 25 lat, żenada gdzie ci faceci prawdzi tacy? :)

Gość gość
No własnie gdzie? Moj się stara tylko wtedy jak widzi że cos jest nie tak. Chciałabym aby czasami zabrał mnie na spacer, abyśmy pogadali przy lampce wina. A on co? Przyjezdza do mnie i od razu pilot do ręki, cos do jedzenia szybki seks i tyle.

Gość gość
mój to już nawet uważał że jest świętością bez skazy i że to ja mówiąc że coś mi przeszkadza w jego zachowaniu to tworze problem! hahaha!! tak bo ja byłam 4 lata w związku po to żeby sie rozstawać i tworzyć problem a nie po to żeby być razem rozmawiać i poprawiać nasze relacje! brak słów

Gość gość
Ehh oni sa mili kiedy o seks chodzi. Ja moge powiedziec mojemu 5 razy że nie chce bo nie mam ochoty a on dalej się do mnie dobiera! Masakra.

Gość gość
Moj ma tak samo, gdy nie podoba mi sie jego zachowanie mowi mi że się czepiam i juz foch.

Gość gość
najlpesze w tym wszystkim jest to, że pewnie czeka na przeprosiny bo przecież ja szukam problemów bo nie mam co robić nie wiem czy jest taki głupi na prawdę czy udaje to chyba oczywiste, że mówię że cos mi przeszkadza po to aby było między nami lepiej a nie po to zeby mnie rzucał, chyba że to ja się mylę

Gość 666justusia
Laski które nie lubią seksu nie powinny chłopakom d... zawracać.

Gość 666justusia
Albo powinny mówić wprost. Jestem aseksualna jeśli ci to nie pasuje żegnaj.

Gość życiepożyciu
Po co wam ci faceci?

Gość gość
A masz zamiar ratować swoj zwiazek? Moze gdybyście pogadali ze soba tak szczeze to by cos do niego dotarło? Czy to taki typ ze sie nie zmieni?

Gość gość
1 listopada minał rok od czasu kiedy powiedziałam mojemu że daje mu ten rok na rzucenie palenia. I co? No nie rzuciał! Bo on musi palić, nie wytrzyma. I nie to że palił nałogowo. Gdyby chciał to by rzucił ale on ma w d***e moje prosby.

Gość gość
ile razy można rozmawiac o tym samym? rzygac się w końcu chce jak nie wiem który raz poruszany jest ten sam temat, niby wszystko wiadomo a pare dni potem to samo