Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sreberkook

odchudzanie do bozego narodzenia kto ze mna

Polecane posty

Gość Sreberkook

Kto ma ochotę?

Gość gość
ja ! i nie ochote tylko musze! :p przyzwyczailam moj organizm do malej dawko kalorri i jak tylko zaczynam jeszcz troche wiecej (1500 i wiecej) wracaja mi kg nawet w ciagu tyg czy 2 ! od dzis cwicze codziennie i jem na obiady zupy i gotowane mieso, nabial i warzywa reszta koniec

Gość Olcia Dubicka
Ja już jestem po odchudzaniu a teraz tylko utrzymuję wagę :) Mnie tego nauczyła kobieta której zajmuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej jedno opakowanie w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez głównego inspektora sanitarnego. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo

Gość gość
olcia specjalista od reklamy to ty nie jestes hahahaahahahah

Właśnie ku rde zauważyłam, że na każdym nowym topiku jest Olcia :D z tym całym Forever Slim, huehue :D ja też się powtarzam i zapraszam na nasz temat (bez tabletkowy :p) ZDROWA DIETA !!! :D

Gość gość
a dlaczego do Bożego narodzenia? Masz tylko 3 kilogramy nadwagi?