Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pomoze

Zerwał ze mną bo chciał wolności

Polecane posty

Gość kto pomoze

Od 2 lat byliśmy super dobraną parą. Spędzaliśmy ze sobą dużo czasu, nie przeszkadzało nam to on dzwonił nawet 5 razy dziennie chociaż, że widzieliśmy się np. rano. Byłam jego dziewczyną i najlepszą przyjaciółką. Robiliśmy dużo rzeczy razem. On był troche dzieckiem. Byłam jego 1 dziewczyną mamy po 23 lata. I on nagle powiedział że chce wolności o tak z dnia na dzień. Strasznie go kocham ale nie wiem czy on mnie jeszcze tez. Tyle chwil, tyle wspomnień... Chciałabym spróbować dać mu czas, miesiac? oczywiscie on o tym nie wie.Od kolegi wiem że chyba kogos poznał ale czy to może być poważne? kilka dni po zakończeniu 2 letniego super zwiazku? Za miesiac sie z nim spotkam i moze cos zaiskrzy Co myślicie?

Gość gość
pierwsza dziewczyna.. chce sobie p******c chlopak a nie ciagle z jedna

Gość gość
co myślę...? zdziwiona jestem,jego zachowaniem...jakiś, jakby nie wiedział czego chce...w razie ew. przyszłości,trudno takiemu ufać i na nim polegać:(chyba lepiej dla Ciebie,żeby już nie zaiskrzyło

Gość gość
często to bywa, i przykre, ale pierwsza dziewczyna przeważnie idzie w odstawkę, dlatego dziewczyny bierzcie się za dojrzałych facetów a nie za napiętych seksualnie chłopców :)

Gość kto pomoze
Dokladnie chyba on sam nie wie czego chce...