Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nywasc

moj ojczym mnie ostatnio denerwuje

Polecane posty

Gość nywasc

Moja mama wyszla drugi raz za maz i ten jej obecny maz przyczepia sie do mnie jak mamy niema.Ja skonczylam juz19l ale jeszcze z nikim sie na stale nie wiaze czasami do kolegi jade to sie troche pokrecimy i troche sie rozluzniy,a ten mamy maz mysli sama nie wiem co chodz z drugiej strony jest cholernie przystojny i moga kobiecie nogi przy nim na boki sie rozchodzic,ale ja nie mysle tego mamie robic chyba zeby mi przyzegl ze to tylko miedzy nami zostanie.ostatnio gdy weszlam do lazienki bo myslalam ze on sie goli a on byl w wannie to ujrzalam jak mu sztanga stala i myslalam ze mu zaproponuje loda ale zaraz wyszlam i tak zostalo tylko pozniej mi sie pytal czy sie mi jego meskosc spodobala a ja sie nic na to nie odezwalam,znalazlam sie w trudnej sytuacji bo nie wiem jak sie zachowywac i czy o wszystkim mamie opowiadac i co ona mi powie

Gość Natalia Lesz
jemu to powiedz najlepiej przy rodzinnym niedzielnym obiedzie :)

Gość nywasc
znow przed swietami sytuacja sie powtorzyla,znow sie przeliczylam,i myslalam ze tym razem to napewno sie goli,bo sam mowil jak wchodzil ze idzie sie golic,po chwili zauwarzylam ze tam jest moja bielizna ktora potrzebuje i wchodze bo jak sie goli to moge,dzwi otwieram przed lustrem go niema patrze a on w wannie czlonka sobie masuje i sie smieje, i mnie do siebie zaprasza,przez chwile sie zastanawialam,ale gdy tak na jego bolec sie patrzylam to sie podniecilam szybko sie rozebralam i do wanny weszlam,zaczal mi piersi masowac bo mu sie bardzo spodobaly,ale do niczego nie dopuscilam bo sie obudzilam, jak mama mie wolala