Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szampon Kerastase czy Biosilk Farouk proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

Miał ktoś któryś z szamponów ? Jak z efektami ? Byłyście zadowolone,są warte swojej ceny ? Nie wiem czy kupić Kerastase czy Biosilk Farouk..

Gość gość
Kerastase zdecydowanie niewart swojej ceny, kosztuje az 100 zł a jest do kitu... z tych dwoch to juz biosilk lepszy....ale polecilabym ci jeszcze inny szampon,zaden z tych

Gość gość
obydwa szajs

Gość gość
do gość Jaki szampon byś poleciła ?

Gość gość
zalezy jaki masz rodzaj wlosow... ja aktualnie uzywam szamponu wzmacniajacego do wlosow wypadajacych equilibra ( do kupienia w aptekach doz, albo np. na allegro) na zmiane z szamponem z apteczki babci agafii łopianowym.... z tanich fajny jest szampon dla dzieci hipp.... ale powiedz jaki masz rodzaj wlosow, to lepiej doradzę,,,

Gość gość
lepiej zainwestować w lepszą, profesjonalną odżywkę. Szampon cudów z włosami nie zdziała. ja miałam biosilka nawilżającego i szału nie było

Gość gość
dokladnie. ale z drugiej strony szampon tez trzeba ostroznie dobierac, bo zly moze zrobic sporo krzywdy wlosom

Gość gość
Ani jeden ani drugie. Kerastase jest za drogi w stosunku do swojej jakości, przepłacisz, a bedziesz miała zwykły ładnie pachnący szamponik, który nic nie robi poza myciem. Jak kupisz biosilk to będziesz miała siano i dramat z włosami, unikaj tego szamponu. To już polecam Johna Friedę albo CeCe med.

Gość gość
powiem tak Kerastase - używam, gdyż szampony te dostaje za darmo, moja siostra pracuje w L'orealu, jest dyrektorem oddziałowym, więc dostaje naprawdę dużo kosmetyków tych droższych do sedna - Kerastase jest dobry, ale nie wart! swojej ceny, tak więc osobiście nie kupiłabym go, dobre są szampony z Joanny, tanie a naprawdę dobre i Ellseve - choć po tym szamponie mam hmm "przewiewne włosy" puszą się Biosilk - odradzam, na moich włosach się nie sprawdza i włosy bardzo bardzo szybko się tłuszczą po Kerastase mogłabym nie myć ich dwa dni, choć myję codziennie a po biosilku, jeśli wieczorem bym umyła, a popołudniu następnego dnia miała jakieś wyjście, musiałabym umyć je przed tym wyjściem suma sumarów Kerastase - choć nie wart swojej ceny używam kerastase od kilku lat, używam na przemiennie Joanny i Polecam Joanne za 8 zł :)

Gość gość
To ja autorka ;-) Mam długie ciemne włosy ani grube sztywne ani cieńkie,końce suchawe ,włosy czasem mi się plączą. Kiedyś fryzjerka powiedziała mi,że powinnam używać szampon nawilżający ,taki który nada połysk moim włosom bo są trochę matowe.

Gość gość
Z Joanny który szampon polecasz,używasz ?

Gość gość
do suchych to polecam szampon CHI organics olive oil theraphy albo szampon do wlosow suchych/aloesowy equilibra a z takch tanich szamponów to zamiast joanny polecilabym garnier ultra doux z awokado i karite

Gość gość
A znacie może dobry szampon nadający połysk ?

Gość gość
Dla mnie Kerastase jest doskonały, łącznie z maseczką z tej samej gamy.Używam kolejny rok, stale opcja Reflection i jestem bardzo zadowolona. Mam dlugie ciemne włosy, farbowane- moja fryzjerka chwali ich stan.

Gość gość
Jak dokładnie nazywa się ten Kerastase-który to ? Szukam dobrego szamponu po którym włosy są błyszczące.

Gość gość
Jeszcze jakiś szampon godny polecenia ?

Gość gość
polecam Klorane.