Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitea20

Na tescie ciazowym blada druga kreska

Polecane posty

Gość anitea20

Witam mam problem, 10 pazdziernik zrobilam pierwszy test wyszla mi blada druga kreska, pozniej przez kolejne dni do 14 pazdziernika (dnia spodziewanej miesiaczki) wychodzily takie sme ledwo widoczne kreski. Dzisiaj jest juz 18 i takie same kreski... ale @ nie ma ... Poprostu martwi mnie ta ciagle slaba kreska ... Mieszzkam za granica, do ginekologa zamierzam isc w 6 tyg ciazy.

Gość gość
to zależy co oznacza słaba kreska bo zwykle na testach ta kreska ( jest ciąża) nigdy nie wychodzi tak mocna jak kontrolna

Gość anitea20
sorry chodzilo mi o listopad :D

Gość gość
to na pewno ciąża.... bez hormonu ciażowego nie ma po prostu mozliwości, nawet na cień kreski

Gość gość
chyba 10 listopada robiłaś a nie października

Gość anitea20
tak ale czy po 8 dniach nie powinna byc chodz troszke ciemniejsza ? Czy nie powinnam sie o to martwic ?

Gość gość
nie po 8 dniach a po 4 od dnia spodziewanej miesiączki U mnie testy wyszły dopiero 2 dni po jej terminie. testy mają różną czułość wiec różnie pokazują. Czasem owulacja też się przesunie i ciąża jest młodsza więc hormonu też jest mniej

Gość anitea20
owulacje prawdopodobnie mialam 31 pazdziernika, potwierdzana testami owulacyjnymi.

Gość anitea20
czy ktos mial podobna sytuacje ? bo zaraz zwariuje ...

Gość gość
ciaza! ja robilam kilka od dnia spodziewaznej miesiaczki :-D i dopiero 6 dni po wyszla ma tyle widoczna, zeby mnie niewiarka utwierdzić;-) ale i tak nie byla jakas mocna, buraczana:-D pozniej juz nie robilam, a i tak wariatka zrobilam chyba 6 czy 7 testow;-)

Gość Klapoucha
anitea, ja tak mialam. kup test elektroniczny, ktory wskazuje rowniez tydzien ciazy. bankowo bedzie pozytywny. Powodzenia no i gratuluje :)

Gość gość
Kreska powinna ciemnieć, jeśli robisz test tego samego producenta. Zrób betę z krwi dwa razy w odstępie 48h.

Gość anitea20
nie mam jak :( obecnie jestem za granica i tutaj nie robia tego badania na zyczenie.

Gość Klapoucha
kup se test elektroniczny clearblue w aptece pokaze ci ciaze

Gość gość
na pewno ciaza

Gość gość
Ja w poprzedniej ciąży miałam grubą i wyraźną kreskę, która pojawiła się natychmiast. W kolejnej ciąży kreska była bladziutka i pojawiła się po kilkudziesięciu minutach. Test robiłam chyba ze 2 dni po spodziewanej dacie miesiączki. Teraz jestem w czwartym miesiącu ciąży :)

Gość gość
ja 2 dni po terminie spodziewanej miesiączki miałam bladą kreskę na teście, to był 4 tydzień ciąży, za 2 tygodnie miałam wizytę, lekarz stwierdził 6 tydzień i był widoczny zarodek