Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki Gentelmen

Polecane posty

Gość gość

Współcześnie widuje różne wzorce zachowań- zarówno wśród Panów jak i Pań. Zastanawia mnie czy wśród współczesnych kobiet istnieje zapotrzebowanie na 'dżentelmena'. Mężczyzne o łagodnym usposobieniu, subtelnym słownictwie, pełnym klasy i godności zachowaniu. Oczywiście gentleman spędza praktycznie cały czas wolny z żoną, nie spotyka się z tzw elitą kumpli drążącą problemy polityczne pod wpływem napojów alkoholowych. Razem z żoną uprawia sport, ogląda zachód słońca i tańczy tango w blasku księżyca. Razem spacerują nocą. Razem tworzą układ partnerski oparty na przyjaźni i szacunku. Oczywiście do wszelkich przyjemnośći cielesnych dochodzi po ślubie. Czy istnieje jakaś grupa przedstawicielek płci żeńskiej myślących w zbliżony do opisanego powyżej sposobu. Czy też raczej współczesne Panie preferują bardziej agresywny model zachowania dostosowany do tempa XXIwieku, gdzie wszelkie zachciewajki cielesne mogą odbywać się w trybie błyskawicznym. Bardzo proszę o opinie.

Gość gość
Mam 46 lat, mój mąż 48 lat. Swój pierwszy raz mieliśmy przed ślubem, ja miałam 17 lat. Więc co ty mówisz ze kiedyś robiono to po ślubie. A po drugie, nie znioslabym tego ze cały swój czas spędzamy razem. Przecież każdy potrzebuje oddechu, wyjście z koleżankami/kolegami, bez partnerów

Gość gość
noo bez kitu

Gość gość
tak , lubie cie

Gość gość
pedał?

Gość gość
dzisiejsze kobiety chcą bawidamków a nie dżentelmenów

Gość gość
Pisze się "gentleman" lub "dżentelmen", a nie "gentelmen".

Gość gość
seks jest jak kto uważa mielismy dopiero po slubie

Gość gość
Mam 46 lat, mój mąż 48 lat. Swój pierwszy raz mieliśmy przed ślubem, ja miałam 17 lat. Więc co ty mówisz ze kiedyś robiono to po ślubie. A po drugie, nie znioslabym tego ze cały swój czas spędzamy razem. Przecież każdy potrzebuje oddechu, wyjście z koleżankami/kolegami, bez partnerów ... pewnie zeby sie puscic

Gość gość
Już prawiczek bez znajomych się odezwał :-D

Gość gość
1 gentleman poj 2, e gentlemen mnoga :-D

Gość esaas
boszzze ale na tym forum sa poyebby