Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jasło Gorlice okolice spotkam się z konkretną panią

Polecane posty

Gość gość

kobieta zadbana, zdecydowana, bez zobowiazan, dyskretnie, znajomosc na dluzej, bez sponsoringow, kazdy wiek i jakakolwiek figura; ja 186cm, 90kg, dokladniejsze info pisac na maila: wolf70(malpa)interia.eu

Gość nypore
a co bedziesz chcial odmnie

Gość gość
A przeciez w tych okolicach nie ma pozadnego kawalka faceta ktory by mogl czyms zaimponowac kobiecie,a kazdy zdrowy facet wie co kobieta potrzebuje

Gość gość
@ nypore no przeciez znaczkow nie bedzie my ogladac :)

Gość nypore
w pazdzierniku bylam w wapiennym dwa tygodnie i zadnego faceta nie spotkalam tylko vibrator urzywalam ktory z soba zabralam,i rozczarowana wrocilam a tyle mi znajomi sie tych terenow ochwalili i ze faceci to jak stalowe rumaki a tu nici

Gość gość
@ nypore widocznie nie szukalas jak nalezy :) przyjedz teraz na wapienne to oprumakujemy razem na WSZELKIE spopsoby :) napisz na maila z pierwszego postu

Gość gość
@ andzia 31 raczej podziekuję :D wszystko moge robic ale czystosc nade wszystko, skoro daje to od siebie to i wymagam, a to chyba nie tak duzo? z pewnoscia znajdziesz mase chetnych na twoje spocone stopki :)

Gość gość
Zawsze można kogoś poszukać nq mynago i zbiorniku, jest tam cała masa ludzie, którzy chętnie się spotykają w realnym świecie.

Gość grxesiek
Czesc jestem grzesiek 28l,poszukuje kobiety pomiedzy 18-56l.cel seks bez zobowiazan