Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu na bezrobociu

Nie mogę wybrać sobie zawodu

Polecane posty

Gość znowu na bezrobociu

potrzebuję rady bo od ukończenia studiów, a minęło już 6 lat, nie potrafię znaleźć normalnej pracy :( Ogólnie studia były błędem, bo raz że były byle jakie a dwa ja się nie nadaje do skomplikowanych spraw. Zawsze pracowałem na najniższych możliwych stanowiskach w każdej pracy. Nigdy nie dostałem awansu ani nic. Zawsze byłem od przynieś - wynieś. Sądze że jakbym miał zawód jakiś konkretny to byłoby mi łatwiej chociaż finansowo. Mam już 30 lat i co może facet w tym wieku robić? Z tym że nie mogę pracować ciężko fizycznie bo mam problemy z kręgosłupem :( chciałbym żeby to był zawód z kwalifikacjami czy coś. Doradźcie coś.

Gość znowu na bezrobociu
up

Gość gość
nie Ty jedyny.... ja skończyłam 2 niby dobre kierunki i też jestem bez pracy... pracowałam do tej pory jedynie na umowy o dzieło i to jakieś pierdoły doktórych biorą każdego.. taki nasz kraj

Gość gość
a moze jakis kurs na koparko ladowarki. ??????

Gość gość
TO jest dobra myśl. Praco jazdy C/C+E Operator koparko ładowarki/walca drogoqwego/rozściełacz asfaltu Spawacz

Gość znowu na bezrobociu
To jest dobra myśl, mam prawko jazdy kat B to mogę je teraz rozszerzyć na coś dalej. Popytam w urzedzie pracy czy mają jakieś kursy z dofinansowania UE. Jak macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie :)

Gość gość
Fryzjer, krupier w kasynie. :)