Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś przypadki żeby ktoś z kimś bardzo szybko zamieszkał

Polecane posty

Gość gość

Mężczyzna z kobietą którzy krótko się znali i szybko zamieszkali ze sobą?

Gość gość
tak, dwa przypadki...oba skonczone szybka ciaza, ale sa ze soba razem

Gość gość
ja widzialam sie z moim partnerem przez dwa tyg i zamieszkamy razem za granica :D

Gość gość
ja z moim po 2 miesiach zwiakzu na odleglosc.

Gość gość
Ja znam.Kolega zamieszkał ze swoją obecną teraz dziewczyną po 3 miesiącach znajomości.Są ze sobą jakieś dwa lata już.

Gość gość
Ja- po 9 dniach :P

ja z eksem zamieszkałam po 4 miesiącach znajomości wtedy wydawało mi się to i tak strasznie długo...

Gość gość
Ja po dwóch miesiącach znajomości przyjęłam oświadczyny miesiąc potem zamieszkaliśmy razem, kolejne dwa miesiące później wzięliśmy ślub. Wszystkich moich decyzji byłam pewna jak niczego przedtem w życiu.

Gość gość
Ja po 2 tygodniach, razem 5 lat juz.

Gość bolesna prawda
zamieszkanie razem źle się kończy, szczególnie dla kobiety: zostaje żoną BEZ ŚLUBU, o co zaczyna mieć do faceta pretensje gdy jest za późno :D

Gość gość
tak ja wziełam ślub po 3 godzinach znajomości (tzn nastepnego dnia :P ) , po dwóch dniach zamieszkaliśmy razem a po 9 miesiącach było już nasze bejbisiątko na świecie 😍

Gość taka jedna ruda
Ja tak zrobiłam. Właściwie to po 3 randce zamieszkaliśmy ze sobą z moim facetem.

Gość gość
poznalismy sie na czacie 3 miesiace pisania,dzwonienia ,skype potem przylecial do mnie wtedy widzialam go pierwszy raz na zywo od razu zamieszkalismy razem.Prawie dwa lata zwiazku teraz przerwa w mieszkaniu razem nie moglismy sie dogadac.kochamy sie spotykamy ,ale z zamieszkaniem razem jeszcze poczekamy :P

Gość gość
Zamieszkałam z partnerem po 2 miesiącach związku na odległość, jesteśmy małżeństwem już, więc decyzja była słuszna:) Wielka miłość, zamieszkanie po 2 miesiącach, zaręczyny po pół roku, czekaliśmy na ślub 2 lata, teraz jesteśmy bardzo szczęśliwi

Gość gość
tak znamy moja zona zameszkała ze mna po 2-3 tygodniach od poznania się jesteśmy już 7 lat po ślubie i jest gitara

Gość gość
acha powodem zamieszkania nie była ciąża, ślubu też nie, dziecko urodziło się 1,5 roku po ślubie

Po trzech miesiącach znajomości wzięliśmy wspólny kredyt i kupiliśmy wspólne mieszkanie, ślub po pół roku mieszkania razem. Ciąża po ślubie, żeby nie było. Oboje byliśmy po 30. Jesteśmy 6lat po ślubie i kochamy się jak wariaty.