Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do Mam które liczyły na inną płeć dziecka

Polecane posty

Gość gość
Mój dziadek kiedyś mi powiedział że z córki człowiek bardziej się cieszy i że tak natura stworzyła płeć , że każda z nich ma swoje własności i że żadnej na świecie zabraknąć nie może.. Dziadek miał trzech synów i w końcu doczekał się córki jako czwartego dziecka i to było jego ukochane dziecko. Ja mam dwóch synów i dużo radości z nich, nie znam radości jaką dają córki więc cieszę się tym co odczuwam mając chłopców i to mi wystarcza :)

Gość gość
gościu z 11.07 Powodzenia, miłej zabawy kolejką i resorami :D.

Gość gość
wolę córki, bo jak córka urodzi to jest się prawdziwą babcią, a synowa będzie traktować teściową jak zło konieczne

Gość gość
Piszecie, że marzyłyście o córeczkach:) Z kolei ja i mąż marzyliśmy o synu... Kiedy zaszłam w ciąże mąż mówił, że tam na pewno mieszka JUNIOR. Miał się nazywać tak jak tata. Mąż ma swoją firmę (typowo męski zawód), planował, że syn ją przejmie, że będą jeździć na ryby... A ja jakoś tak...Po porostu chciałam chłopca:):):) Myślałam- może kiedyś córka, będzie miała starszego brata, itd... USG pokazało chłopca :) . Pomalowaliśmy pokoik, mąż zaszalał z łózeczkiem wzorowanym na samochodzik... W 7 miesiącu lekarz miał dziwną mine podczas badania... Od razu się wystraszyłam (byłam sama bez męża). Junior zgubił ptaszka, okazał się dziewczynką. Wracałam autem i płakałam... A teraz? Mąż i ja oszaleliśmy dla małej,ma już 4 lata. Ja jestem w 2 ciąży, mąż marzy o drugiej córce, bo one są takie uroczeeee;)

Gość gość
a ja wlasnie slyszalam ze w dzisiejszych czasach lepiej jest wychowac chlopaka,niz dziewczynke,wystarczy spojrzec na te malolaty z gimnazjum--poubierane ja ladacznice,z fajka w gebie,przeklenstwami na ustach i uwazaja sie za niewiadomo kogo,moja kuzynka ma taka 14 latke i tylko wspolczuc

Gość gość
u nas płec planowana, najpierw 2 córki a potem synek

Gość gość
widocznie kuzynka nie nadaje się na matkę. ja za to byłam swiadkiem jak 3 młodych gimnazjalistów sponiewirało słownie ok. 50 letnią kobiete w autobusie. chamstwo i tyle.

Gość gość
a syn to syn,zawsze pomoze matce

Gość gość
te dzisiejsze gimnazjalistki sa straszne,facet to facet,ale dziewczyny sa obecnie gorsze od chlopakow,mieszkam blisko szkoly wiec widze na codzien co one wyprawiaja i jak sie ubieraja i zachowuja

Gość gość
to raczej córka pomoze matce. matki synow rozpieszczają a jak przychodzi co do czego to na starosc corka sie matka opiekuje, bo facet to facet, a synowa na tesciowa leje cieplym moczem

Gość gość
moja siostra ma dwie gimnazjalistki i to bardzo dobrze wychowane, grzeczne dziewczynki a siostra ma z kim po sklepach latac. syn z mamusia na zakupach? przeciez to siara.

Gość gość
Moja babcia ma trzy córki i jednego syna. Córki zajmują się dziś babcią na zmianę, wujek natomiast nie robi nic, zajmuje się jedynie swoją najbliższą rodziną i tam się spełnia jednak rodzeństwo, rodzice ma gdzieś.

Gość Herubin
Ja mam 6 synów ,jestem w siódmej ciąży i marze wręcz o córce,chlopaki prędzej czy później pójdą w świat a córka to co innego,może wreszcie będę miała za parenascie lat prowadzić gabinet :)

Gość gość
Kocham moją córkę. Jest przecudowna. Chciałam córkę, mąż chyba bardziej syna. Oszalał na jej punkcie. Cud, miód, malina:)

Gość gość
Ja się zastawiam. Dlaczego każdy pisze, że będzie chodził z córką na zakupy? Ja nigdy nie byłam z matką na zakupach, kawie, plotkach bo tego nienawidzę. A mój brat często chodził z nią do kina np. Więc ten albo ja jestem dziwna albo wy żyjecie w świecie marzeń.

Gość gość
Moja siostra miała 3 chłopakow. Po pierwszym liczyli na druga dziewczynke, po dwoch tym bardziej. OStatecznie siostra stwierdziła, ze nie wiedziałaby jak teraz dziewczynke wychowywac, Czwarte dziecko było wpadka i moja siostra stwierdziła, ze wyszła dziewczynka poniewaz nieplanowana. Takze ostatecznie doczekała sie dziewczynki jak sie poddali i nie wierzyli juz w to. Dodatkowo jej maz miał dwoch chłopcow z poprzedniego zwiazku wiec od samego poczatku bardzo chcieli tej dziewczynki. Drugi syn urodził sie dwa miesiace wczesniej wiec ostatecznie byli szczesliwi, ze jest zdrowym normalnym chłopcem. Takze wydaje mi sie, ze rozczarowania sa tylko chwilowe i szybko przechodza jak dostaje sie w rece swoje dziecko.