Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flap

Co jest miedzy przyjaznia a miloscia

Polecane posty

Gość flap

Witam mam problem poznalem osobe dla kturej jestem w stanie zrobic wszystko rozumiemy sie bez slow ale to nie milosc oboje to wiemy ale denerwuje nas to ze nie za bardzo wiemy gdzie mamy miejsce w swoich zyciach czy moze ktos mial taka sytuacje i moze cos podpowiedziec?

Gość gość
To dajcie sobie czas, szanse by się to przerodziło w miłość.

Gość gość
Ja mam podobnie niby zwykle kumpelstwo rozumiemy sie I super sie ze soba czujemy i z dwoch stron jest mega pociag fizyczny . Nie jestesmy para I prawdopodobnie nie bedziemy. To dobry material na milosc ale miloscia nie jest. Sama jestem ciekawa czy jest cos pomiedzy co mozna nazwac jednym slowem

Gość flap
Czas mamy go nie wiele oboje chcemy tego ale oboje boiny isc dalej mamy za soba zwiazki mozna powuedziec porazki dochodzimy do pewnego mometu i robimy krok do tylu masakra boje sie ze skonczy sie to ze ona lub ja zrezygnuje

Gość gość
potrzebna Wam uczciwa rozmowa

Gość gość
nie ma nic pomiędzy

Gość gość
jesli nie milosc to przyjaxn w waszym przypadku , najlepiej kiedy jest dwa w jednym:)

Gość gość
Między przyjaźnią, a miłością są zgrzyty i nieporozumienia.

Gość flap
Wlasnie nie ma zgrzytow zgadzamy sie we wszystkim oboje wiemy nawet w smsach kiedy mamy dolki kiedy potrzebujemy bliskosci a kiedy chcemy byc sami

Gość gość
To ciągle jeszcze jest przyjaźń.

Gość gość
Restauracja z autorską kuchnią międzynarodową (istnieje już ponad 10 lat ) poszukuje osoby do pracy w kuchni (przygotowywanie i wydawanie posiłków). OFERUJEMY przeszkolenie!, umowę oraz stałą pracę (na pełny etat ) w młodym zespole. Liczymy na wieloletnią współpracę, którą rozpoczniemy z osobą spełniającą następujące WYMAGANIA: - dobry stan zdrowia ( energiczność i obycie w kuchni) - GOTOWOŚĆ DO UCZENIA SIĘ NOWYCH RZECZY - uczciwość i punktualność - doświadczenie w pracy w kuchni (najlepiej kuchnia międzynarodowa) PRACUJEMY W SYSTEMIE zmian 8 godzinnych 7-15 lub 15-23 ( stała zmiana przez cały tydzień + 1 weekend w miesiącu ) Prosimy o kontakt tylko osoby ZMOTYWOWANE, szukające stałej

Gość gość
Co zrobic zeby przerodzilo sie w cos wiecej ona sie boi zrobi krok do przodu a puzniej dwa do tylu?