Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam auta

Polećcie samochód miejski dla kobitki

Polecane posty

Gość Szukam auta

Jak w temacie :-) Dysponuję budżetem do 12 000 zł Szukam małego auta (1 os+dziecko), ekonomicznego (zarówno jeśli chodzi o spalanie, jak i części zamienne etc), robię 30-40 km dziennie 5 razy w tyg (czyli 600-700 km miesięcznie). Szukam czegoś do 6-7 lat (im nowsze tym lepsze). Co byście polecili? Ibizę? Fabię? Polo?

Gość Szukam auta
aha - raczej nie chcę francuzów - nie mam ochoty wyciągać połowy silnika, jak przepali mi się żarówka w reflektorze :-P

nie wiem, jak inne, ale w clio wyciąga się żarówkę normalnie z tych wymienionych brałabym polówkę /

Gość prawictwo pospolite128
polo unikaj bo to złom , fabi tak samo bo to strasznie wolne auto cięzkie i bardzo mułowate wez pod uwagę te samochody każdy jest wart zainteresowania : Citroen C2, Seat Ibiza , renault Clio , Hyundai Getz Mam nadzieje ze pomogłem

Gość gość
ja z tych wymienionych to też wybrałabym polo jeśli już bo osobiście jeżdżę golfem jest jak czołg,stoi na zewnątrz, "nowy" passat mieszka w garażu ale jak przychodzi zima to i mąż woli golfikiem jeździć, zawsze odpali (5 rano maż mnie budzi i mówi pożycz swoją rakietę bo czerwony zamarzł i nie odpala) i z tyłu córka ma miejce na nogi zabawki i cały samochodowy bagaż podręczny:)

Gość htyhtiuyi
z tymi żarówkami we Francuzach to chyba ktoś Cie wkręcił nieźle:) ja mma i wymienia się banalnei łatwo w łaśnie w przeciwienstwie do np Opla gdzie schowany jest za wlotem powietrza

Gość prawictwo pospolite128
polo to najgorsze auta są tak samo jak passaty też złomy .. Lepiej unikać .. Ople Astra 2 lepiej wybrać . Ale to wieksze auto , a nie miejskie.

Gość KonuSSS
a ja ci doradze bardzo fajne autko kobiece a mianowicie lancie ypsilon najlepiej w wersji momo dizajn :) naprawde super auto i przedewszystkim bezawaryjne i stylowe.

Gość gosc 12
Jesli znajdziesz yarisa za te cene to bierz yarisa. Praktycznie bezawaryjne,ekonomiczne,dobrze sie prowadzi :)

Gość KonuSSS
i jeszcze Audi A2 fajny jest i oryginalny no i oszczędny, ale lancia dla kobitki super autko :)

Gość gosccc
audi za drogie . Bierz citroen C2 albo getza

Gość gość
Fiat Panda w gazie, zrobisz zamiast 700zl spokojnie 250zł na gazie

Gość gość
nissan micra

Gość KonuSSS
ja ci radze weź jakieś auto premium jest większa szansa, że trafisz na coś mało wyeksploatowanego, fabie i yarisy to częste auta przedstawicieli handlowych, polo z reguły tez są mocno zajechane hyundai z tamtych lat to jeszcze nie to ypsilonka dobrze poszukasz to z przebiegiem 50 tyś znajdziesz.