Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufuffff

faceci którzy lubia wielkie cyce to zwykle zboczuchy

Polecane posty

Gość fufuffff

a jak laska lubi dużego penisa to zaraz dziw ka, puszczalska i ta co lubi murzynów...

Gość gość
Kto tak mówi? Prawiczki? Przecież to podgatunek

Gość Hania to ja
to mówi pewnie deska

Gość ahaaaaaaaaaaa
a Hania pewnie ma dynie rodem z por no.. deska nie jestem, mam normalny, proporcjonalny biust - c60.

Gość gość
Niektórzy lubią małe, inni duże - z czym masz problem?

Gość gość
Dechy są straszne są w hooy męskie a taką cycastom fajnie sobie posciskac wtedy chociaż się czuje że to porawdziwa kobieta a nie facet z otworem

Gość student medycyny
Cycków nie lubi się dużych lub małych. Lubi się ich właścicielkę.

Gość student medycyny
Do gościa z 21:28 kobiecych piersi nie powinno się ściskać. Bo to tak jakby ściskać facetowi mosznę.

Gość ahaaaaaaaaaaa
bo to właśnie przykład zboczeńca :/ wielkość penisa ma jeszcze znaczenie, ja bym się bała z takim co ma 20 cm. ale piersi służa do karmienia dzieci, a nie do sciskania przez faceta.

Gość Hania to ja
60C to tak jakby cię osa użądliła i byś spuchła :D:D..przeciez to mikroskopijny biust :O

Gość student medycyny
60C to piękny biuścik , no i na pewno właścicielka takiego rozmiaru musi mieć piękną talię. Oczywiście większe biusty też są ładne Haniu :) Powtarzam , liczy się kobieta , nie rozmiar jej biustu.

Gość gość
60c to groszki a nie piersi :O

Gość gość
student medycyny ---> chyba nie znasz się za rozmiarach biustonoszy...60 pod biustem to strasznie malutko Więc i miseczka jest strasznie malutka

Gość student medycyny
Piersi mają nawet mężczyźni więc nie nazywaj "groszkami" piersi kobiety tylko dlatego bo nie spełniają Twojego wyobrażenia z filmu p***o. Duże piersi są oczywiście seksowne ale ktoś kto nosi stanik z 60siątką w obwodzie musi mieć piękną figurę , niezależnie od miseczki.

Gość student medycyny
tak malutko , ale właścielka stanika z 60tką nadrabia to talią i z pewnością zgrabnym brzuchem :)

Gość gość
nie z filmów p***o tylko z normalnego zycia,co to za cycki 60c ? wrzody nie cycki :O

Gość student medycyny
Coś za coś :) Osobiście mało znam kobiet z wąską talią ,płaskim brzuchem i jednocześni sporymi piersiami. I na odwrót. Panie z dużym seksownym biustem przeważnie mają bardzo przeciętne figury. Wiadomo ,że "przyjęty" ideały to 60G/H , ale w życiu częściej mamy albo Panie z 60b/c albo Panie 75/80D/E...

Gość ahaaaaaaaaaaa
mam bardzo wąską talię, umięsniony brzuch i szerokie biodra. cyckami będę karmiła dzieci a nie faceta, a opinie zboczeńcóww mam gdzieś. znam facetów co latają za laską tylk oze względu na wielkie cyce i to jest idiotyczne, bo ci sami potem na kafee smieją się z lasek co lubią wielkie penisy, bo sami maja co najwyżej 15 cm, a komentują dziewczyny co są płaskie, albo takie co maja normalny rozmiar piersi, jak moje.

Gość gość
a co ma byc gruba i mieć pod biustem 80? wtedy to bym miała wrzodziki dopiero! najwazniejsze ze ma malo pod biustem, to i miska nie jest za mala wtedy.