Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiony blondyn

fiku mikuuu musimy się bliżej poznać

Polecane posty

Gość zakompleksiony blondyn

bo czyż nie wydaje Ci się, że jesteś dla mnie stworzona a ja jestem Tobie przeznaczony? wybór należy do nas samych, pokochamy siebie na pewno, tylko odpisz. czekam na Twój gest myśli i miłość. teraz rozumiesz, że istnieję a dla mnie istniejesz tylko Ty. mam brunetne spojówki, a Ty blond cerę, stworzymy świat w kolorze błękitnym jak spojrzenie senne.

Gość gość
nie znam ciebie

Gość gość
Powiedziałam Ci, że Cię nie znam, dlaczego piszesz do mnie?

Gość gość
Mówiłam Ci, że mówiłam Ci, że Cię nie znam...Czy rozumiesz co się do Ciebie mówi człowieku? Dlaczego jesteś taki natrętny, dlaczego nie dajesz mi żyć? No powiedz?

Gość gość
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przeprowadzanie spotkań reklamowych oraz pozyskiwanie i stały kontakt z klientami naszej Firmy Oferujemy: stałą umowę - od 2000 zł - 4000 brutto, premie i pakiety bonusów świadczenia ZUS szerokie możliwość awansu i rozwoju dodatkowe bonusy (wyjazdy zagraniczne i międzynarodowe szkolenia) bezpłatny pakiet szkoleń nienormowany czas pracy Od kandydatów oczekujemy: średniego wykształcenia prawa jazdy kat. B samochodu osobowego (zwrot kosztów paliwa) kreatywności i operatywności łatwości w nawiązywaniu kontaktów z klientami. niekaralności Doświadczenie w sprzedaży bezpośredniej będzie dodatkowym atutem.

Gość gość
Skontaktuj się z ogłoszeniodawcą

Gość gość
Restauracja z autorską kuchnią międzynarodową (istnieje już ponad 10 lat ) poszukuje osoby do pracy w kuchni (przygotowywanie i wydawanie posiłków). OFERUJEMY przeszkolenie!, umowę oraz stałą pracę (na pełny etat ) w młodym zespole. Liczymy na wieloletnią współpracę, którą rozpoczniemy z osobą spełniającą następujące WYMAGANIA: - dobry stan zdrowia ( energiczność i obycie w kuchni) - GOTOWOŚĆ DO UCZENIA SIĘ NOWYCH RZECZY - uczciwość i punktualność - doświadczenie w pracy w kuchni (najlepiej kuchnia międzynarodowa) PRACUJEMY W SYSTEMIE zmian 8 godzinnych 7-15 lub 15-23 ( stała zmiana przez cały tydzień + 1 weekend w miesiącu ) Prosimy o kontakt tylko osoby ZMOTYWOWANE, szukające stałej pracy!, odpowiedzialne, dyspozycyjne (w wymiarze godzin opisanym wyżej ) i takie, które chcą i wierzą, że mogą nauczyć się wielu nowych rzeczy i przyswoić nowe przepisy.