Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanawalizkach

Niemowlak a przeprowadzka

Polecane posty

Gość mamanawalizkach

Witajcie, mam pytanie do mam, które mając niemowlaka w tym czasie się przeprowadzały, czy wasze dzieciaczki ciężko to zniosły? u nas po przeprowadzce maluch zmienił się, zawsze po wieczornej kąpieli i karmieniu usypiał bez problemu teraz nie chce, trzeba go tulić, głaskać po główce a czasami usypiać na rękach, zaczęłam nawet zmieniać ustawienie łóżeczka w jego pokoju, ale to nie pomaga :( czy jakaś mama miała taki problem? nie wiem co robić :( w nocy to ze zmęczenia zabieram go do nas do łóżka bo co chwilę się budzi, dodam że wcześniej spał w swoim łóżeczku ale stało ono obok naszego łóżka, teraz ma swój pokój.

Gość mamanawalizkach
nikt nie był w podobnej sytuacji? :/

Gość gość
No ja się przeprowadzałam mając już dziecko, ale nie zauważyłam u małej żadnych zmian więc zbytnio chyba nie pomogę

Gość mamanawalizkach
:) ale dziękuję za odpowiedź i zazdroszczę :)

Gość gość
ja przeprowadzałam sie dwa razy z dzieckiem , za pierwszym razem mały miał 2 miesiące a drugą przeprowadzkę przeżył w 8 miesiącu życia. Nie mieliśmy problemów ze spaniem czy zachowaniem małego , poszło gładko z adaptacją .

Gość mamanawalzkach
kurcze to tylko moje tak ciężko to znosi? :(

Gość gość
Mój syn w 2 i 3 miesiącu życia wykanczal ze mną mieszkanie, wIec Prawie codziennie byliśmy w nIm i chyba w ten sposób się przyzwyczaił, bO po przeprOwadzce zaczął przesyłać noce w nowym mieszkaniu i w osobnym pokoju