Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie no niemoge

Dawno tu nie byłam i nie żałuję

Polecane posty

Gość nie no niemoge

a jak tu wchodzę to śmiać mi się chce czytając wasze posty, ha ha wszędzie te kłótnie i te wszystkie najmądrzejsze ( patologiczne) a niby porządne mamusie :) :) :) oj jak mi was żal biedne krówki :) :P :) :P roboty się czepcie lenie śmierdzące, przez takie jak wy Polska schodzi na psy!!!

Gość gość
Przez takie jak ty mam ataki nieopanowanego śmiechu:D

Gość gość
autorka jak najbardziej ma racje, patologia tu jest

Gość gość
A skoro ty tu jesteś to też zaliczasz się do tej patologii:D

Gość gość
no jasne ze sie zaliczam, jakbym byla normalna to bym tu napewno sie siedziala

Gość gość
Dobrze,że przynajmniej jesteś szczera sama ze sobą.

Gość nie no niemoge
wiesz ja tu nie siedzę tak jak wy non stop, jestem tutaj żeby się pośmiać a nie spinać się przy każdym temacie ha ha jedna mądra się znalazła 22:09:06 a reszta to chłam

Gość gość
no jasne, po co mam robic z siebie bog wie co tak jak wszystkie kretynki tutaj. autorka nic nowego nam nie powiedziala, kazdy kto ma rozum wie ze kafe to masakra. ja tu jade po wszystkich

Gość nie no niemoge
22:12 to podszywka, rusz główką od czegoś ja masz co nie?

Gość gość
nie podszywka, to tez ja z 22:09. tez tu nie siedze zeby sie udzielac, bardziej wieczorem czasem napisze co sadze o tych kretynkach tutaj, tak to dziala u mnie.

Gość gość
Czyli z tego co piszecie, macie tu ćwiczenia z pogardy dla bliźniego, co Wam zdaje się jakoś pomaga. Co kto lubi :)

Gość nie no niemoge
do gościu z 22:17 he he to tak jak ja :) już cię lubię :)

Gość gość
Patologia napisała temat o patologii:)durne dziewuszysko

Gość nie no niemoge
co prawda kole? he he kretynko

Gość gość 22 09 22 17
18.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Czyli z tego co piszecie, macie tu ćwiczenia z pogardy dla bliźniego, co Wam zdaje się jakoś pomaga. Co kto lubi usmiech.gif xxxxxxxxxx z zadnej pogardy! poprostu jak czytam co kretynki tutaj pisza to nie moge przejsc kolo tego obojetnie. i wcale mi to nie pomaga a wrecz w*****a zdrowo. jakie tu wszystkie matki polki wszystkie rozumy zjadly, kazda ma 5000000 na koncie, wlasna firme, meza Adonisa, dzieci na Oxfordzie. nastepne rozprawiaja caly dzien o śluzie i owulacji, faszeruja sie ch*j wie czym i daja sobie wszczepiac byle co byle tylko zajsc. kolejne nie poja do pracy bo maz zarabia AZ 2000! jeszcze inna banda z uporem twierdzi ze lepiej zeby dziecko przymieralo z glodu niz zeby mu dac sztuczne mleko. moge tak wymieniac do jutra. i to nie jest patologia moze? jest! i to jaka jest...

Gość gość
Patologia to stan umysłu, który można zmienić przez życzliwą edukację, a nie wk... się :)

Gość gość
Autorko mnie to też denerwuje, proszę o radę w jednym temacie np. karmienie mlekiem modyfikowanym a wbijają mi fanatyczki karmienia piersią mówiąc mi jaką jestem złą matką karmiąc dziecko chemią :))) Tylko ja tu nie zamierzam nikogo wyzywać, nikogo oceniać. Bo takie tematy tego typu świadczą o naszych słabościach, dowalić komuś? Po co? Po co jechać po kimś? Aby pokazać innym jaka to JA jestem super??

Gość gość
Gorzej,jak te niby madre odpowiadaja...po kretynsku :O

Gość gość
brawo za topik

Gość gość 22 09 22 17
18.11.13 ja tez kiedys taka tu bylam! ale potem szybko sie przekonalam ze nikt ci tu nie udzieli madrych porad, kazda ma jakies swoje schizy i za ciula nie przegadasz. pozostaje tylko czasem "napisac do sluchu" kretynkom, chociaz to i tak nic nie da... glupota jest nieuleczalna. opcja z karmieniem piersia rozwala mnie tez na łopatki

Gość gość
Może odpowiadają po kretyńsku, bo są słabo wyedukowane, żyją np. w nieprzyjaznym, agresywnym środowisku męskich szowinistów, nie przeczytały żadnych książek, bo ich w domu nie było i nikt nie czytał. Może do tego są sfrustrowane swoim życiem, a tu mają namiastkę relacji społecznych z innymi kobietami. Może nie trzeba więc wk.... się, ani wyzywać od kretynek, tylko albo ignorować, albo ciepłem, życzliwością i mądrością (skoro za taką się uważasz) wskazywać dobry kierunek?

Gość gość 22 09 22 17
"albo ciepłem, życzliwością i mądrością (skoro za taką się uważasz) wskazywać dobry kierunek?" ojjj co to to nie. moja dobroc i cierpliwosc dla ludzi skonczyla sie lata temu. i powiem ci cos- nigdy nic dobrego mi nie dala, wrecz przeciwnie. poza tym jak chcesz im wskazywac dobry kierunke? nie ma takiej opcji, nie da sie przegadac nic. a wogole zal ze kobiety sa tak tępe tu i ograniczone

Gość gość
Dlatego cafe jest super, uczy cierpliwości, tolerancji dla błędów innych, pokazuje nam nasze ograniczenia (niecierpliwość, chamstwo, które niejeden raz w końcu uruchamiamy w sobie, ku własnemu zdumieniu, w odpowiedzi na chamstwo, zarozumialstwo, egocentryzm - to że zawsze znajdujemy ludzi, których uznajemy za gorszych od siebie). Oczywiście jeśli chcemy się uczyć czegoś o sobie, a nie tylko widzieć źdźbło w oczach innych, belki w swojej nie zauważając. Tutaj niewiele trzeba by tę belkę zobaczyć. To genialne lustro.

Gość nie no niemoge
pamiętam jak pierwszy raz natrafiłam na to forom, wygooglowałam jakiś temat na który szukałam info i wyskoczyło mi to forum, więc weszła i oczy zrobiłam ze zdziwienia co tu się dzieje :/ na forum ciąża, macierzyństwo itp, ale cóż każdy jako gość może pisać co chce i wyładowywać swoje flustracje, szkoda tylko że niektóre osoby naprawdę chcą tu uzyskać jakąś pomoc/ odpowiedź a zazwyczaj zostają pojechane :( kafe.....