Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Dlaczego ludzie uważają mnie za kogoś dziwnego

Polecane posty

Ponieważ mam II grupę inwalidzką ludzie uważają mnie za coś nietypowego. A co w tym dziwnego że mam grupę, jestem chora to ją po prostu mam i łatwiej znaleźć mi pracę. Pytają mnie: Co studiuje a ja do nich że mam dwa tytuły techniku (technikum+szkoła policealna) to mówią że to g***o warte, potem gdzie pracujesz i mówię że mam grupę to komentują to po cichutku między sobą.

I co więcej nikt nie rozumie moich uczuć, nie wiedzą co to znaczy jak się ktoś ciężko porusza - Obojczyk boli mnie pod czas dźwigania czegoś ciężkiego - Na miednice również muszę uważać - Co to znaczy mieć łatwość do przeziębień, bóli gardła, kataru, itp. - Co to znaczy mieć problemy z nadciśnieniem - Co to znaczy mieć problemy ze wzrokiem - Co to znaczy mieć problemy ze słuchem, uszkodzony błędnik - Co to znaczy mieć chorobę lokomocyjną - Co to znaczy mieć wadę wymowy - Mieć alergię na trawę, słońce itp. - Mam nawet zaświadczenie od psychologa i lekarza rodzinnego że nie mogę ciężko pracować.

Gość gość
skoro nie mozesz dzwigac to kto ci znosi do domu te tony jedzienia?

Gość gość
i jeszcze na bezsennosc niech ci dadza grupe i na wrodzone k******o🖐️

Gość gość
to przykre wiedziec ze sie jest chorym mnie to tez chyba czeka

Gość gość
dobrze, ze palce cie nie bola od pisania na kafe

Ona/ono nie używa palców do pisania na kafe tylko specjalnych młoteczków, bo palce ma za grube na klawiaturę i naciska kilka przycisków naraz.