Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niska dziewczyna to udreka

Polecane posty

Gość gość
Czyli sam/a widzisz ,nie wzrost jest tu wyznacznikiem atrakcyjności tylko co innego...Upon ładniejsza od Shak ? Kwestia gustu. Mi się np. nic w Upon poza cyckami nie podoba.

Gość gość
Miałam chłopaka swojego wzrostu i też nic nie słyszał, więc to wina cichego tonu lub waszej głuchoty, nie wzrostu :)

Gość gośćććć
taa, na pewno, Upton nawet wcięcia w talii nie ma, tyłek podłuzny i płaski, ogóllem sylwetka kiepska. shakira jest idealna, proporcje i ma mięśnie a nie skóre na kościach . ale co się dziwić, jak to wieszak prawie 180

Gość gość
Upton??? ona wygląda jak mamuska po kilku ciążach, ani jednego mięsnia na brzuchu, biodra szerokości talii i brzydka twarz. tyle, że ma cyce i wygląda jak laska z por nola

Gość gość
proszę: www.google.pl/search?q=kate+upton+wzrost&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=cZmKUoPULrSu4QTM_IDACw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=698#facrc=_&imgdii=_&imgrc=V7pOfDM68RLa7M%3A%3B2Tid-pwDQ7-afM%3Bhttp%253A%252F%252Fe.lansik.pl%252Fla786%252Fa6cc1f3f0022199c4dadb8c9%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.lansik.pl%252F23428%252Fkate-upton-reklamuje-bielizne-dla-kobiet-o-pelnych-ksztaltach%252F%3B400%3B574

Gość gość
wysokie jak mają nadwagę to już jak kombajn

Gość gość
ja mam 172 a mój chłop 190 prawie 20 cm różnicy - z jednej strony fajnie bo mogę chodzić w szpilkach jakich tylko chce a z drugiej zawsze fotel w samochodzie na maksa do tyłu wypycha i potem męczę 10 min żeby go przesunąć po prawie wypada z szyn... i ledwo się na długość w łóżku męczy stopy mu wystają hehehehe

Gość gość
Nie znacie się, kobiety dojrzą każdą wadę nawet u najładniejszej, a taka prawda ze wasi faceci, jak ich wogóle macie, pierwsi ją by przelecieli niż was

Gość gość
Nie znacie się, kobiety dojrzą każdą wadę nawet u najładniejszej, a taka prawda ze wasi faceci, jak ich wogóle macie, pierwsi ją by przelecieli niż was

Gość gość
Czy bym przeleciał Upon? No pewnie... Ale jednak z Shakirą chętniej bym poszedł do łóżka.Kręcą mnie latynoski.

Gość gość
no to prawda, latynoski są śliczne. najpiękniejsze, a przede wszytkim najzgrabnijsze:) mój chłopak jest latynosem i tez bardzo urodziwy. a ja jestem podobna z sylwetki i twarzy do shakiry, też niziutka.

Gość gość
a ja jestem wielka jak kobyla i wolalabym byc te apre cm nizsza wg mnie 168-172 jest idalnie :)

Gość gość
Tak tu każda podobna do shakiry :-D :-D

Gość gość
nie wiem, byc może. mnie tak przezywają znajomi i nieznajomi, choc tego nie lubię. śmiesznie tak być do kogoś podobnym, jak się to wszedzie słyszy, ale w sumie to i tak miłe, bo w końcu to piekna kobieta:)

Gość Stefana Z
165 cm to niska? To wysoka, nie niska Niska to 150 - 150 parę cm , a okolice 170 cm to na pewno nie niska

Gość gość
Niskie to są fajne do bicia bo ma się przewagę nad nimi, a do reprezentacji to wysokie. Weź niech sobie niska stanie koło wysokiej to z podkulonym ogonem musi uciekać ze wstydu.

Gość gość
Ej!! ale wogule o co chodzi ??? chodzisz z nia bo ci głupio odmówić?? jakas paranoja?

Gość gość
kazdy jest,jaki jest.Wzrost odziedziczamy w genach.Prosze tu nie nazywac wysokich dziewczyn gidyjami,bo najpierw trzeba samemu spojrzec w lustro,a potem oceniac innych.Ty skoro jestes z niska dziewczyna tylko dlatego,ze glupio odmowic,tzn ze masz rozum kury:D

Gość gość
z wysokimi można sie pokazać, a niskie to takie pipipi pipi podkulony ogon.

Gość gość
18 lat i nie jestem głuchy :D

Gość sympatyczna koleżanko
żal mi tej dziewczyny, zostaw ja, niech znajdzie sobie porządnego mężczyznę. A Ty najlepiej zostaw wszystkie dziewczyny w spokoju, bo żadna normalna, nisa czy wysoka nie chciałaby takiego palanta.

Gość gość
ja pierdziele znów zleciały się kurduplowate zazdrośnice... autor o jednym a kurduple o drugim próbując na siłe udowadniać, ze niskie jest lepsze od wysokiego... ehhh jak ja nie cierpię niskich dziewuch, jednak to prawda, teoria powtarzana z dziada pradziada, że niskie jest chamskie

Gość gość
ja wolę za wysoką niż za niską

Gość gość
ja także wolę wysokie, są sexy ;)

Gość gość
teoria, że wysoka jak brzoza, a głupia jak koza? po twoim poście widać ze faktycznie prawdziwa

Gość gość
oi39.tinypic.com/350syeu.jpg autorze a ona wg ciebie jest gruba?

Gość gość
ładna dziewczyna

Gość gość
bardzo ładna ...