Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maturzystka95

Przed studniówką

Polecane posty

Gość maturzystka95

Cześć dziewczyny ! mam nadzieję, że spodoba wam się temat tego wpisu. Mianowicie zbliża się wielkimi krokami studniówka i każda z nas chce wyglądać olśniewająco. Dlatego chce z wami podzielić się moimi dokonaniami, by wyglądać w tym dniu jak najlepiej. Mam duże problemy z włosami i paznokciami. Włosy szybko się przesuszają lub przetłuszczają ( zależy co im odbije) do tego rozdwajające się końcówki, a paznokcie oczywiście problematyczna płytka, rozdwajają ( raczej powinnam użyć stwierdzenia rozpięciorzają się ). Dlatego powiedziałam ok koniec tego i wzięłam się do pracy! Mam nadzieję, że kilka z was przyłączy się do mnie :) Od jakiegoś miesiąca stosuję odżywkę do paznokci Eveline 8in1 i muszę przyznać, że jest super. Zauważyłam dużo szybszy wzrost płytki i oczywiście przestały się rozdwajać. Już musiałam je spiłować także jestem bardzo zadowolona, a odnośnie włosów to od dziś zaczęłam stosować płukanie rumiankiem i wcierka jantar. Dla tych, które nie wiedzą co to jantar : jest to wcierka do włosów powodująca odżywienie i odbudowę włosa. Nakłada się ją codziennie przez 3 tygodnie tylko w skórę głowy. Z tego co czytałam nikt na nią nie narzeka, a efekty są powalające więc muszę to sprawdzić. A co do rumianku- jestem naturalną blondynką, ale niestety tylko latem mój kolor mi się podoba, jeśli nie dostarczam mu dożo słońca płowieje i ciemnieje ;( przez co wygląda nieco myszowato. Rumianek jak i cytryna wydobywają świetlne refleksy z włosa co powoduje rozjaśnienie koloru. Niestety rumianek działa jedynie na blondynki, pozostałe kolory musicie rozjaśniać chemicznie, na nieszczęście waszych włosów. Jeśli macie jakieś problemy z waszymi włosami piszcie postaram się pomóc. Znam również inne skuteczne sposoby na porost włosów więc możecie pytać :*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować