Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podejrzewam meza o zdrade

Polecane posty

Gość gość

na co szczegolnie zwrocic uwage,podejrzewam ze maz mnie zdradza,(nie mam pewnosci )ale cos mi podpowiada ze przynajmiej o tym mysli ,zmienil sie nic nowego u mnie nie zauwaza, dostalam kwiaty nawet nie spytal od kogo i dlaczego,od jakiegos czasu pozniej wraca z pracy(nie ma nadgodzin)tlumaczy sie korkami na ulicy,tylko to jest dziwne czesto jezdzi z kolega do pracy i sie tygodniami wymieniaja,jak jezdzi z kolega to nie ma korkow,jest o czasie ,takie drobiazgi niby nic a daja mi do myslenia.od dluzszego czasu obserwuje go jadac z nim samochodem ,oglada sie za mlodymi dziewczynami,a jak jakas starsz to sie nie oglada ,mam tez inne powody by podejrzewac go otoz potajemnie oglada P***o jak myslicie ?

Gość gość
A czego sie spodziewalas. Pewnie juz stara jestes.

Gość gość
to zalezy dla kogo napewno dla 20 latka tak ale ja mam 37 a maz 45 lat i prosze ale slubuje sie przeciez na Cale zycie,ja jakos nie ogladam sie za facetami

Gość gość
Nastepna z tym slubowaniem. Kochal cie w ogole?

Gość gość
tak kochal ,tylko ze chyba mu minelo chyba ze tak dobrze umial grac i udawal ,ale po co

Gość gość
Gdzie twoja intuicja? Ostatni dzwonek zeby sie rozstac bo za 5 lat bedziesz za stara

Gość gość
Ja np. Mam 36 lat i lubie popatrzyc na mlode dziewczyny i mlodych chlopcow. Dopuki jest to przyjemnosc czysto estetyczna to nie bylabym zazdrosna. Ale jak kreci lbem caly czas nawet jak prowadzi to rzeczywiscie cos nie jest tak.

Gość gość
no wlasni tez mi sie tak wydaje ze cos jest nie tak choc konkretnych dowodow nie mam ale wlasnie intuicja podpowiada ze cos jest na rzeczy

Gość gość
Jakby mial kochanke to by sie tak nie rozgladal. Chyba ze zmienia laski jak rekawiczki.

Gość gość
Albo wyrwal jakas ale szuka lepszej.

Gość tiruriruuu
Sprawdź jego telefon, maile. Obserwuj czy z kimś pisze, rozmawia przez tel tak byś nie słyszała. Jeśli Cię zdradza to jakoś się musi z tą osobą kontaktować.

Gość gość
sprawdzam tel i E-Mail ani sladu mpewnie czyta i kasuje juz tak myslalam nie wiem jak sprawdzic na kapie Historie , zawsze ma pusta skrzynke w tel. rozmowy wykonane i odebrane zawsze stan Zero to mnie tez niepokoi ale jezeli cos ukrywa to kiedys mam nadzieje wpadnie z czyms

Gość gość
badz czujna klamstwo ma krodkie nogi

Gość gość
normalka znudzilas mu sie i opatrzylas jak by kot pilnowal jednej dziury to by z glodu zdechl

Gość Bozon Higgsa
Po pierwsze jak zakładasz temat to sobie jakiś nick wymyśl, bo "gość " się gubi w tłumie wypowiedzi. Po drugie, to między wierszami wiele można u CIebie wyczytać. Ani słowem nie wspomniałaś czy mąż ma ochotę na seks z Tobą, czy czasem nie ma ochoty, a Ty go zachęcasz? Jakoś w ogóle Ci nie przyszło do głowy, żeby się zastanowić czy czasem nie ogląda p***o ,nie oglada się za laskami bo nie ma się z kim bzykać? Mam fajną żonę, ale zachowuję się jak Twój mąż, bo mam za mało seksu.

Gość geometria 2333
ktory kot wytrzyma dluzej przy jednej dziurze ...czekajac na myszke? reka do gory...

Gość gość
wlasnie tylko od wielkiego swieta maz ma ochoze ze mna na sex i to tez musze nie raz zabiegac,ma z kim sie kochac ja nigdy nie odmowilam mu i nie bolala mnie glowa a P***o to pisalam ze oglada bo go podejrzalam i juz nie chce wspominac co wtedy zobaczylam.a dla otoczenia jest przykladnym mezem,choc nie moge narzekac bo jest dobry dla mnie ale nie czuje u niego zeby mnie pragnal choc uwazam ze nie wygladam na zafuziala .dbam o siebie o ubior skromny makijaz i oczywiscie o higiene

Gość Brak Bery
To pooglądaj z nim to p***o. Może coś Ci się z tego spodoba? Kiedyś namówiłem na to żonę, mi się znudziło, a ona mnie czasem zachęca do takiej odmiany.

Gość gość
Na pewno niepokojące jest , że w telefonie na bieżąco usuwa wszystkie wiadomości , oraz kasuje połączenia przychodzące i wychodzące. Nie znam nikogo kto by tak robił , ale znałam jednego gościa który spotykał sie z kilkoma kobietami jednocześnie i własnie jego komórka tak wyglądała. Mozesz jeszcze sprawdzić potwierdzenia doręczeń , czasem o kasowaniu tego ludzie zapominają. Zastanów się czy zdarza mu sie nie odbierać telefonu w Twojej obecności , to też jakiś sygnał. Jesli masz dostęp do bilingów , sprawdź powtarzające się połączenia , zwłaszcza jak często i ile trwają te połączenia , jesli często łaczy się z jakimś numerem to dowiedz sie czyj to numer.Jeśli ma kochankę to nie wystarczy mu np. 30 min , kiedy spóźnia sie z powodu korków , pomyśl czy nie ma wyjazdów służbowych , szkoleń , czy jeśli wychodzi sam np. z kolegami czy do rodziców to czy na pewno tam jest. Być może jest w porządku , bo to ze ogląda filmy czy na ulicy patrzy na kobiety nie oznacza jeszcze , że zdradza , ale bądź czujna przez jakiś czas , choćby po to zeby przekonac się , że jest Ci wierny i żeby odzyskać spokój