Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna212321312321

podobam się żonatemu i on mnie niestety też

Polecane posty

Jego żona i on są po 40-stce, ja mam 25 lat. oboje wykształceni , z dobrą pracą . To znajomi moich rodziców. Znam ich od lat ,ale kiedy spotkaliśmy się ostatnio (pierwszy raz od długiego czasu) to ten facet ciagle się na mnie patrzył ,, takim" wzrokiem , mówił komplementy , nawet czułam ,że jego żonie nie zbyt się spodobały... I nawet mruga do mnie często, niby to na żarty, stara się o jakiś kontakt np jak mnie odprowadza do drzwi to przytrzymuje za plecy i poprostu czuje się tą chemię między nami... będę się jeszcze widywała z nimi , teraz cześciej i nie wiem czy dać mu jakos do zrozumienia ,że też on mnie ,, kręci"? bo tak jest, ciagle o nim myślę... ale jest żonaty i sama nie wiem co mam robić...

doradzi ktoś coś? on jest o wiele starszy ,ale strasznie mi się podoba , ma w sobie ,, to coś" ... w ogóle starsi zawsze mnie jakoś kręcili...

też już kiedyś się spotykałam ze starszym bo jak pisałam tacy mnie kręcą ...ale ten mnie jeszcze bardziej kręci ;) nigdy nie ptarzyłam na niego jak na faceta,tzn jest przystojny ,ale jakoś dopiero teraz, po latach pomiędzy nami zaiskrzyło...a zresztą znamy się od jakiś 10 lat, więc jak się poznaliśmy bylam dla niego 15 letnim dzieciakiem. a teraz już inaczej na mnie patrzył , jak nigdy...

Gość gość
nic dziwnego ze mu sie podobasz , jestes mloda a zona coz znudzil sie nia. Straszne to. Kobieta oddaje sie mezczyznie swego zycia, oddaje mu mlodosc a on i tak tego nie doceni. Zapytaj siebie jak bys sie czula jako jego zona w tej sytuacji. Ja wobec zonatych ktorzy na mnie lecieli zawsze odczuwalam jakiegos rodzaju pogarde. Taki smiec, ktory nie docenia tego co ma. Ja mam meza mamy po 35 lat i widze jak oglada sie za ladnymi kobietami iprawde mowiac straci barzo wiele w moich oczach. Nie zalezy mi na nim, moglabym w kazdej chwili sie rozstac. Wlasciie to stracil moje serce. Coz z tego ze laczy nas adres i dziecko, jest mi daleki..

Gość gośććććććććććććć
to odpowiedz sobie na pytanie. jak będziesz miała 35 lat i męża 40 to co doradzisz jakiejs młodej lasencji co będzie chciała odbic meża takiej kobiecie?

Gość sympatyczna koleżanko
a mi sie podoba Johnny Depp. i co z tego?? mysl kobieto, troche empatii! ty sobie znajdziesz normalnego faceta, a rozbijasz małżeństwo, rujnujesz życie tej kobiecie i być może temu mężczyźnie. w ogole nie powinnas takich mysli dopuszczać

je też do wielu co się za mną oglądali ,a byli żonaci odczuwałam pogardę ,ale ten akurat ma coś w sobie i jak o nim myślę to czuję takie ,, motylki w brzuchu " ;) od tego spotkania jakos cały czas o nim myślę. Nawet jak się żegnaliśmy wszyscy bo odjeżdzałam z moim ojcem ,a bylismy u nich to sie na mnie cały czas patrzył takim wzrokiem... no zauroczyłam się jak nic....

Gość gość
Skoro to znajomi rodziców, to może zapytaj taty, co o tym myśli. Niech wie, co wyhodował sobie w domu. :)

Gość gość
A facet nie oddaje kobiecie swojej młodości? Nie róbcie z siebie niewiniatek, FACET ZADOWOLONY Z ŻONY NIE IDZIE DO INNEJ

a co do jego żony to nie zbyt mi jej by było szkoda... mam skrupuly bo to jednak zona i nie powinno sie tak robić ,ale średnio ją lubię. Poza tym nigdy nie była jakąś ,,kurą domową", zawsze elegancka itd .Najbardziej mi się chciało śmiać jak mówił mi coś na ucho , tak niby dla żartu jak byliśmy wszyscy na takim wyjeździe , a jego zona to zauwazyła i sie spytała ,, a o co chodzi?" to on ,, a nic nic kochanie" też tak pół żartem pół serio...

Gość sympatyczna koleżanko
no w takim razie niech najpierw zostawi żonę, a później szuka nowej, a nie w ten sposób. większość takich Panów szuka młodej laski na boku, co potem się łudzi, że będzie tą jedyna i pierwszą.. a facet żony i tak nie zostawi, a ile sie zdąży z głupitutką naroochać to jego. oj życia nie znacie, powinnyście sie kobiety wzajemnie wspierac i darzyć empatia, a nie ciągać cudzych mężów do łóżka.

Gość gość
/Ja mam meza mamy po 35 lat i widze jak oglada sie za ladnymi kobietami iprawde mowiac straci barzo wiele w moich oczach. Nie zalezy mi na nim, moglabym w kazdej chwili sie rozstac. /nie kochasz go już TYLKO dlatego że ogląda się za innymi kobietami? :O:O to w takim razie słaba twoja miłość. Jak cie zdradzi to pewnie dlatego,ze czuje brak milosci z twojej strony... ja rozumiem znienawidziec kogos przez zdradę,ale tak za samo oglądanie się? przeciez to normalne ze nie tylko partner podoba nam sie wizualnie i możemy lubić kogoś jeszcze.. a ten żonaty od autorki to jakis mało rozgarnięty typ,skoro zarywa panne na oczach swojej żony :O jak sie z nim puscisz to bedziesz miala wioche przed rodzicami,bo przecież wszystko sie wyda :P zero dyskrecji z waszej strony zona na pewno zauwazyla co sie święci,tylko nie chciała pewnie awantury robić publicznie OPANUJ SIĘ

Gość gość
mi może byłoby przykro jakby mój facet oglądał sie zanadto na inne,pękałabym z zazdrości ale nie przestałoby mi zależeć z takiego powodu...w takim razie wcale go nie kochałaś zostaw go już teraz w takim razie pewnie i tak zakładasz,że Cie zdradzi a na ch*j komu taki związek bez zaufania i gdy partnera sie posądza o coś

Gość nebraska00
skoro jest żonaty to chyba jasna sprawa że powinnaś się opanować i odpuścić

Gość gość
nie każdy szanuje to, że ktoś jest w związku małżeńskim niestety. oby autorka za 10 lat doświadczyla tego samego, co ta biedna żona... inaczej nigdy nie zrozumie, bo empatia to abstrakcja dla niej, musi sama doświadczyć.

Gość gość
gdybym sypiała z każdym któremu się podobam i który mogłby mi się spodobać nic by ze mnie nie zostało