Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytan

Poszła plotka że mam dużego penisa i już 3 dziewczyny do mnie że mam pokazać

Polecane posty

Gość zapytan

Czy to nie jest molestowanie? Jakbym ja rzucił do kobiety, że ma mi pokazać waginę, to bardzo prawdopodobne, że by się obraziła i mnie wyzwała. Ale jak one chcą widzieć to nic, myślą, że tak mogą do kogoś mówić. Następnym razem powiem, że ma pokazać pierwsza, a ja się wtedy zastanowię. Założę się, że usłyszę, że jestem świnia. Dziwny jest ten świat. Usłyszałem od jednej, że widocznie nie mam dużego, tylko małego skoro nie chcę pokazać.

Gość zapytan
Zawsze się mówi, że to kobiety mają źle, bo molestowanie. Że mężczyzna jest świnią. A jak się kobiety faceta pytają o penisa to myślą, że to jest w porządku.

Gość gość
ale chlopie czemu placzesz. Jak niby masz duzego to jest sznasa ze laski same beda Ci wstakiwac do wyra. Co to jest dla Ciebie TRAGEDIAA??!! Kazdy inny facet bylby szczesliwy na Twoim miejscu.Szegolnie ze w PL facet dobrze wyposarzony to jest rzadkosc, kroluja mikrusy10-14cm we wzwodzie. No ale pewnie nie masz duzego i datego nie chcesz pokazc. A pokazanie cipki tez mi cos wiekszosc wyglada tak samo.

Gość zapytan
Nie płaczę, jestem oburzony. Zawsze na facetów się narzeka, a to mnie spotkało ze strony kobiet. Nie jestem striptizerem i nie będę nic pokazywać na zawołanie.

Gość gość
ja bym pokazywał, ale za bzykanko

Gość gość
większość cipek wygląda tak samo ? większość penisów też wygląda tak samo więc też mi coś... Nic nie trzeba pokazywać

Gość gość
Cipki miedzy soba nie roznia sie az tak rozmiarem. Za to penisy to co innego. Chyba wiecie jakie moga byc male mikrusy i super zaganiacze, no i wszystkie posrednie. Kobiety chca zebys pokazal, bo juz sie tyle razy nacinay ze chcialy sie bzykac, a przyszlo co do czego, a tu mikrus w spodniach i nie wiedzialy czy smiac sie czy plakac. Smutna rzeczywistosc.

Gość ja jestem taka
A masz dużego ? Czy to tylko plotka ?

Gość gość
no tak 18-20

Gość gość
no to masz jak małe prrrrrr, już takim możesz zarabiać, korzystaj z tego, ciekawskie niech płacą

Gość ja jestem taka
No to jak mój mąż, na codzień to nie zawsze takie fajne ten rozmiar, ale cóż widziały gały co brały i bardzo tego chciały :D

Gość gość
no to masz super bo mój mąz we wzwodzie ma jakieś 7 cm moze nawet mniej i nawet sam dziecka nie mógł mi zrobić ale ja już zbliżałam sie do 30 i bardzo chciałam wreszcie wyjśc za mąz. nie ważne jaki tylko żeby byl maz :D

Gość Santi

Ile ma 7?sla o eheh ja mam 21. 5