Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi czy to NORMALNE

Polecane posty

Gość gość

ze mój facet potrafi mnie budzic o godz np. 3 lub 4 bo ma ochote na seks? Wyglada to tak ze dotknie mi piersi, zjedzie ręką na dół i idzie po prezerwatywę. Ja spie a on wchodzi we mnie. Mam tego dosyć, tej nocy chciał o 4 rano ale się wkurzyłam i odwróciłam żeby się oddczepił

Gość gość
jesteśmy rok razem ale szczerze mówiąc draźni mnie to od począku, poza tym czuje się wtedy okropnie. Dla mnie to jest egoistyczne zachowanie, on ma ochote to już ale ma w d***e ze ja spie

Gość gość
dziś się wkurzył bo nie dostał tego czego chciał

Gość gość
mój ex facet nigdy czegos takiego nie robił dlatego zasstnawiam się na ile to jest normlane

Gość gość
Mi sie tez chce czasem o dziwnej porze ale to nie norma . Wtedy sie przytulam do spiacej zony . Potem bywa roznie albo ona marudzi i mi w koncu opada napiecie albo sie kochamy ale zazwyczaj przed tem dlugie pieszczoty. Na chybcika spontanicznie robie to bardza rzadko . Jesli twoj bierze ciw tak na zimno caly czas to cos jest nie na miejscu.

Gość gość
Rzeczywiście, dramat. Ciekawe kiedy ten facet zorientuje się, że sypia z dzieckiem, a nie kobietą.

Gość gość
no i bardzo dobrze. Zdrowy facet

Gość gość
gdyby mój zrobił tak o 3 4 w nocy, a rano trzeba było wstać do pracy, udusiłabym gołymi rękoma

Gość gość
to dajcie facetowi dobry sex wieczorem to nie będzie budził się w nocy. Przy okazji wy tercjanki skorzystacie

Gość gość
Dla mnie jest to dziwne i wręcz obrzydliwe. Bo ja tak naprawdę ciągle spię, leżę na brzuchu on zakłada gume i wchodzi we mnie od tyłu Albo ostatnio było tak że byłam padnięta i zasnęłam o 21 a on siedział przed tv i właczył sobie poorno i w momencie poszedł po gumkę i dawaj:-(

Gość gość
Nie wiem ale mnie to strasznie wk*******, czuje się jak jakaś szmata? ciężko mi to określić. Moim zdaniem jak facet kocha kobietę to nie myśli tylko o sobie tylko pozwala się wyspać.

Gość gość
I jeszcze mnie dziś w*****ł bo mu odmówiłam to się w momencie obrócił do mnie d**ą.

Gość gość
gość z 8.26 dlaczego z nim jeszcze jesteś, traktuje Cię jak sprzęt domowego użytku, nie masz, szacunku do samej siebie, kopnij w doopę dziada zamiast znosić takie upokorzenia

Gość gość
8;26 to byłam ja autorka, tak to mój facet tak robi. Mam wrazenie ze liczy się tylko on i jego potrzeby, w d***e ma to ze ja spie a spać lubię. DZis się już w*******m bo godzina 3 lub 4 a on mnie za krocze chwyta i wpycha palucha. Wiecie co jeszcze jakby się ładnie przytulał, ale on łapie mnie za piersi po czym wkłada palucha w krocze i od razu wtedy wstaje po gumkę. Seksu się odniechciewa:-(