Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małżeństwo z rozsądku

Polecane posty

Gość gość
Moi rodzice zyli ze soba z rozsadku i poczucia odpowiedzialnosci za rodzine, ale przypuszczam ze gdyby mieli mozliwosc odzielnego zycia nie poswiecaliby sie do tego stopnia oszukujac samych siebie,ze tak ma wygladac malzenstwo, napewno by sie rozstali. Bylo miedzy nimi poprawnie, nie kloci sie ale tez nie rozmawiali za wiele ze soba za wiele, bez zadnych gestow typu przytulenie, objecie, nic. Ot - egzystencja pod jednym dachem , w oddzielnych lozkach, tworzaca tak zwana normalna rodzine i wskazywana jako przyklad wsrod sasiedzkiej spolecznosci.

Gość gość
Ponawiam!

Gość gość
wyszłam za mąż z rozsądku po 6 latach się rozwodzę z mój mąż zmienił sie nie do poznania, a dziecko które mamy wogóle go nie intersuje wiec małżeństwo z rozsądku nie jest godne polecenia

Gość gość
A po co mieliście dziecko?

Gość gość
małżeństwo z rozsądku to głupota.

Gość gość
Chyba długo nad tym myślałeś/as.. Aż u mnie było słychać te trybiki pracujące w twojej głowie...

Gość gość
malzenstwo z rozsadku, a co z seksem, sypianie z kims do kogo sie nie ma pociagu nie za fajnie, zreszta skad wiadomo ze ta osoba np. nie zachoruje i trzeba bedzie sie nia opiekowac i co wtedy z biznesu