Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slodka_Myszka

Nie potrafie zapomniec o przeszlosci

Polecane posty

Gość Slodka_Myszka

Witam,mam 19 lat i jest to moj pierwszy post na tym forum. Nie wiem co zrobic,gdyz wiecznie mysle o przeszlosci. Jestem w zwiazku od 6 mies,jednak mysle o moich bylych chlopakach-nawet zbyt czesto. Rowniez mysle zbyt czesto o osobach,ktore byly mi kiedys wazne(kolezanki,koledzy,przyjaciele). Jednak zawsze zostalam wykorzystywana lub olana. Zawsze lubialam pomagac,wspirac innych osob. Jednak gdy dostali te wsparcie lub ta pomoc to drogi sie niestety rozeszly i juz dla tych osob nie istnieje. Co do moich bylych chlopakow. Sprawdzam czesto ich strony z fb i gg. Nie potrafie sie powstrzymywac. Czesto porownuje mojego chlopaka z nimi. Nawet *troche tylko* sledze mojego bylego na gg. Znam jego hasla. Ranie sama siebie,bo onsobie z kazda flirtuje. Nie wiem czemu,ale ta ciekawosc mnie po prostu zrzera,albo co to jest? Prosze pomozcie,nie chce tak zyc. Moj chlopak o wszystkim wie,on wie ze go kocham i ze z nim jestem szczesliwa. Wszystko mu mowie i jestem mu wierna. Gdy mu tlumacze o tych sytuacjach to mnie wspiera i szanuje. Sama osobiscie sie nawet dziwie. On jest strasznie wyrozumialy. Nie pokazuje ze go tym wszystkim ranie,zawsze mnie przytula i mnie pociesza. Jednak czuje ze go boli ze nie moge zamknac rozdzial i miec ten wewnetrzny spokoj.

Gość gość
bo przeszlosc nie jest po to aby o niej zapominac ale po to aby z niej wyciagac wnioski

Gość Slodka_Myszka
No tak,tez tak twierdze...tylko moja psychiczna ciekawosc mnie kiedys wykonczy. Wyciagnelam wnioski i poznalam najwspanialszego chlopaka na swiecie a nie potrafie zapomniec o innych :(

Gość gość
A kto ci powiedział ,że ludzie są w naszym życiu na zawsze?Są po to,żeby nas czegoś nauczyć,potem ich czas mija...Czasem to boli,ale taka jest kolej rzeczy.Życie to ciągła zmiana.Naucz się akceptowac to.Czy z rzeczami masz ten sam problem? Gromadzisz mnóstwo rzeczy i nic nie potrafisz wyrzucić?;)

Gość gość
No i zastanów sie na kim ci naprawdę zależy.Jeśli masz cudownego chlopaka,to dlaczego rani cię ,co robi twój były?jeszcze go kochasz? Czy to tylko zraniona ambicja,że ciebie nie chciał?

Gość Slodka_Myszka
Hmmm dobre pytania.Zalezy mi na nim,tylko czasem te puste obetnice lub ta nasza przeszlosc troche przeszkadza. Moj chlopak czesto mnie na poczatku oklamywal. Bal sie ze przez jego przeszlosc mnie straci. Z miesiac na miesiac wiecej klamstw sie dowaiduje co mi je dawno powiedzial. Przyznaje sie do bledow,stara sie...Tylko on nie mysli -_- Byla tez akcja z gg. Pisal podczas naszego zwiazku i przed naszym zwiazkiem z taka babka. Dosc ostro i namietnie. Gdy o tym sie dowiedzialam,to chcialam zerwac. Poczulam sie oklamana i jakos zdradzona. Wielkie flirty. Podczas zwiazku? Nie dziekuje. Blagal mnie na kolanach ze wszystko zrobi,tylko zebym go nie odpuscila. Zablokowal ja i z zadna kobieta nie pisze.Co do moich bylych. Zawsze byli szczerzy i wierni. Musialam sie starac zeby z nimi byc,nie zawsze bylo latwo. Wydaje mi sie,ze wiedzac o tym ze moj chlopak jest takim pantoflarzem i moge z nimz robic co chce,to chyba dlatego wszystkiego mi sie odechciewa. Podczas klotni,sexu,rozmowy...zawsze ja mam racje,zawsze robi czego ja chce...jak go prosze zeby sie ze mna kloc,mowil co mysli,co mu przeszkadza we mnie czy cos... nic,albo jestem dla niego idealna albo szuka rzeczy co prawie nie maja znaczenia...takie blachostki. On jest zbyt spokojny. Zawsze usmiechniety,wyrozumialy i slodki. Nby moj ideal,ale tam gdy potrzebuje faceta to go nie ma