Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma mnie ale szuka sobie innych kobiet

Polecane posty

Gość gość
nie no zaaal :D a tak w ogóle to widać, że facet wysilać się nie musi żeby Ci zaimponować , abyś na takiego uwagę zwróciła :D

Autorko, słońce, opowiesz nam jeszcze potem, jak odbędziesz rozmowę ze swym chłopakiem i z nim skończysz? opowiesz jego reakcje? Jestem bardzo ciekawa jak to sie dalej potoczy :) Mój były gdy był ze mną też kręcił z innymi, tzn. pisal. Zerwałam z nim, a on zaraz po tym zerwaniu związał się z inną. Byłam tylko rezerwą. Smutne, ale prawdziwe. Po rozstaniu pisal do mnie wielokrotnie, chcial wrócić, ale ja mam swoją godnosc :)

Gość gość
nie szanujesz się kobieto, a jak Ty sama tego nie robisz to tym bardziej inni nie będą. nie dziwota, że byłaś kołem zapasowym. "Twoj ex" w porę wziął sprawy w swoje ręce.

Gość gość
Kilka dobrych słów a ta się klei :D ja p******ę. Też byłam miła, lubisz dziewczyny? :D odrobina uwagi tak na ciebie działa, że wytrzymujesz z d****arzem i zostanawiasz się czy coś jest nie tak.... :D

Gość gość
spoko, autorka pewnie też długo sama nie będzie

Gość gość
nooo, widzę, że nie tylko mi się to rzuciło w oczy, jak niewiele autorce potrzeba :D

Gość gość
w każdym razie powodzenia życzę, może w porę pójdziesz po rozum do głowy i k****.ki z oczy przy każdym milszym słowie znikną :D

Gość gość
jakie to smutne,tak fałszywie postępować,pławić się w kłamstwie

Gość gość
jestes jeszcze bardzo mloda i napewno spotkasz kogos wartosciowego jak teraz tak robi to wyobras sobie co bedzie za kilka lat glowa do gory tak nigdy nie powinno byc

Gość gość
ojj młodziak młodziak

Gość gość
Chwila chwila nie rozumiem hejtu na mnie? Nie widzę niczego złego w tym, że pogadałam chwilę czy nawet poflirtowalam z milym chlopakiem na poprawę humoru w kiepski dla mnie dzień. Tak, jakby on byl milą dziewczyną, też bym sobie pogadała. Jeśli jakas rozmowa będzie w ogóle, to napisze jak poszla.

Gość gość
A co powoduje ,że ma żonę i dzieci a zg****i inną kobietę bo co nudził się .Autorko nie ma tu Twojej winy a on powinien mieć zasady ,zdrowe zasady to lojalność wobec Ciebie a nie poluje za plecami ,zdecydowanie wizyta u seksuologa mogła by sprawić ,że zrozumiał by swoje zachowanie.

Autorko, nie zwracaj na nich uwagi. Tylko beda chcieli Ci dopiec. Jesli bys chciala jeszcze pogadac, to moze lepiej na gg.

Gość gość
Nie mam gg :( Ale mogę założyć, jeśli można prosić, to zostaw jakiś kontakt do siebie. :)

Gość gość
bo o cholerny EGOISTA Zakompleksiony tak naprawde...jasne chcialy miec w razie czgo kogos,niby na stale WMOWIC kobiecie ze niby ja kocha ,zeby miec zawsze dostep do seu,"bo przeciez on ja kocha to ona nie odmowi"...,a na boku bzykac inne...niezle przebiegly typ..

Gość gość
KilkaSlow- dziękuję i na pewno się odezwę na mila rozmowe :) Chcialam podziękować wszystkim za odzew, pomogliście mi podjąć ciezka decyzje na ktora sama sie nie moglam odważyć, ale teraz juz wiem co mam robić. 🌼 Moim hejterom też dziękuję ;)

Ha! A ja czekam z tym wlaczonym gg i czekam :p No nic, napisz kiedy bedziesz miala ochote :) i powodzenia!

Gość gość
Przepraszam, dzisiaj już się kładę, bo ciężki dzień miałam, a jutro trzeba wstawać o świcie ;) Mogę jutro napisać?

Gość gość
To jak mam zgodę, to idę spokojnie spać :D Nawzajem kolorowych :)

Gość Heniuś
Kolejny temat z cyklu "mój babiarz okazał się babiarzem więc teraz mam pretensje do garbatego, że ma proste dzieci". "nie rozumiem takiego postępowania" - a co tu rozumieć? Baby lubią być zdobywane i oczekują tego od facetów a oni lubią zdobywać więc obie strony najczęściej mają to co lubią. Jeśli ja bym sobie wymarzył babę-hydraulika, to nie będę miał do niej pretensji, że rury skręca. A wy ciągle macie z tym problem - że żigolo okazał się żigolakiem a nie księciem albo chociaż księdzem :) Oszukujecie same siebie a winę zwalacie na facetów, którzy gdyby nie "pieprzyli farmazonów" to na 99% nie zostaliby zaszczyceni nawet jednym spojrzeniem :) "I zawsze pieprzył farmazony" - ja rozumiem doskonale baby waszą głupotę i hipokryzję ale starajcie się tego chociaż tak bardzo nie eksponować. Jak napiszę "moja słodziutka" to też będę pie...ł farmazony, tak? :) Trzeba być ślepym by nie widzieć, jak te żałosne, infantylne i prostackie komplementy na większość z was działają - nie tylko w sieci. "Nie widzę niczego złego w tym, że pogadałam chwilę czy nawet poflirtowalam" - ale już babiarzowi masz to za złe, że jest taki jakiego sobie wybrałaś a wybrałaś go dlatego, bo spełniał twoje oczekiwania - a oczekiwałaś babiarza z wazeliną okraszoną farmazonem więc miałaś takiego właśnie babiarza - nie wiem jak to prościej powiedzieć :) Dlatego nie rozumiem w czym jest tu jakiś problem? Facet na głowie staje żeby babskie potrzeby "pieprzenia farmazonów" zaspokoić a co go spotyka? Krytyka! Jak chce się mieć faceta "zdobywcę" to trzeba być babą, żeby mieć potem pretensje do niego, że nim jest. Nie można jednocześnie zjeść ciastko i mieć ciastko - zrozumcie to w końcu baby i chociaż wyleczcie się z naiwności, bo z głupoty póki co nie można. "niech chłopak będzie zobowiązany do ciągłego zdobywania to przez myśl mu nie przejdzie wyrywanie innych" - haha, pyszna rada pewnikiem od prawiczka przykutego do kompa wcinającego równie pysznego rakotwórczego prażonka :) Właśnie babiarze potrafią latami oblegać swoje zdobycze - bo oni działają prosto i nie mają moralnych skrupułów ani nic innego do roboty: nie mam pod ręką pani A, to kręcę z panią B. Nie ma żadnej pani w pobliżu? To loguje się na pejsa, pisze smsy do pań C i D - proste, ale dla niektórych wciąż trudne. Bo baby są egocentryczne i nigdy nie ma żadnych innych, mój bawidamuś jest miły tylko dla mnie z pewnością :) Gdzieś tu był jeszcze temat gdzie prawiczki z dziewicami wcielili się dzielnie w role ekspertów od związków :) Ale nie mogę go znaleźć :/