Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania nnna

Problem z testosteronem i libido

Polecane posty

Gość ania nnna

Hej mam 19 lat Od 2 lat mam chlopaka sypiamy razem niestety jeszcze ani razu nie bylam podniecona rzadko kiedy odczowam potrzebe stosunku seksualnego moje libido jest chyba na 0 Mam pytanie mam problem z testosteronem jest go za duzo slyszalam ze kobieta ktora posiada wiecej testosteronu bardziej odczowa potrzebe kochania sie a u mnie jest odwrotnie. Zastanawialam sie tez czy to nie wina mojego partnera a jesli tak to nie chce go zmieniac na innego bo bardzo go kocham a brak podniecenia itd mnie dobija

Gość gość
może to nie ten albo nei jesteś jeszcze gotowa podniecają cie w ogóle faceci ?

Gość ania nnna
nie jestem les podobaja mi sie a czy podniecaja to nie wiem gdy sobie cos wyobrazam to mnie to nie podnieca a facec mi sie podobaja a jesli chodzi o chlopaka to go bardzo kocham

Gość ania nnna
wgl nie odczowam podniecenia :(

Gość gość
No jak masz odczuwać kiedy zamiast się wczuwać ty rozmyślasz czy jesteś podniecona czy nie.

Gość ania nnna
probowalam juz sie zrelaksowac nic to nie daje moze dlatego ze mecze sie juz tym 2 lata myslalam ze to przez moje problemy z testosteronem bo mam go za duzo ale teraz dostalam tabletki Syndi 35 maja obnizyc testosteron ale nie wiem czy to cos da