Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co powinnam wiedziec o drugiej polowce

Polecane posty

Gość gość

jestem juz kilka miesiecy ze swoim chlopakiem ale wciaz uwazam ze za malo go znam ? co powinnam o nim wiedziec?znam spora czesc jego rodziny, ale nie wiem co powinnam wiedziec o nim

Gość gość
czy ma banderole czy byla produkowana sposobem halupniczym i zawiera alkohol metylowy grozacy oslepnieciem

Gość gość
to znam go na wylot ! :)

Gość gość
-jak traktuje rodziców -jak traktuje znajomych/przyjaciól -jaki ma tryb życia(wyniszcza swój organizm uzywkami czy szanuje go i dba o niego) -jak spędza czas (leniwiec kanapowo-piwny czy jest ciekawy świata i ma hobby) -jak reaguje na trudności(obwinia innych,załamuje ręce i nic nie robi,robi się wściekły na cały świat?) -jak zarządza pieniędzmi(przepuszcza wszystko i nigdy nic nie ma?,zbiera na czarną godzinę ,ale nie odmawia sobie małych przyjemności?,oszczędza swoje do skapstwa,ale żeruje na innych?) -jak cię traktuje (wspiera?twoje zdanie jest wazne,czy tylko on podejmuje decyzje?interesuje się tym co robisz czy lubisz,czy wyśmiewa twoje hobby,lektury ,marzenia?)

Gość Brak Bery
No naprawdę ktoś powyżej mądrze napisał. brawo!

Gość gość
haha to powyżej to chyba ogłoszenie matrymonialne wdowy :)

Gość gość
gość haha to powyżej to chyba ogłoszenie matrymonialne wdowy Dlaczego? A ty na co zwracasz uwagę?Czy ma modne ciuchy i ładną twarz? To potem płaczecie :P

Gość gość
..no nie, ale takiego księcia to Ty do 40 nie znajdziesz. A wdowa tu patrzy tam podgląda - i to wyżej to taki zlepek różnych postaci :)

Gość gość
To wyżej to nie jest żaden zlepek postaci.To przecież nawet nie jest konkretny opis postaci.Czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem? To przecież tylko zasygnalizowane punkty,na które warto zwrócić uwagę.I ja na to zwracam uwagę . I znalazłam w końcu mądrego i dobrego faceta :)

Gość gość
dziękuję za wyjaśnienie :) tam tego nie ujęłaś :)

Gość gość
dobra to wszystko o nim wiem jestem spokojniejsza . dziekujee !! :D

Gość gość
haha to powyżej to chyba ogłoszenie matrymonialne wdowy usmiech.gif ______ Wyobraź sobie, że na tym świecie oprócz puszczalskich dopodajek są jeszcze mądre kobiety, które potrafią ułożyć sobie życie z fajnym facetem.

Gość gość
Pierwsze co powinnas wiedziec, to to , że nie ma żadnych połówek, ludzie nie są połówkami, nie rodzą się jako połówki.

Gość gość
dobra to wszystko o nim wiem jestem spokojniejsza . dziekujee !! :D