Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfsdfsdfsdf

czy ktos spotkał sie z takimim chamstwem dzieci

Polecane posty

Gość fsdfsdfsdfsdf

tak wiem, to rozmowy w toku, one są reżyserowane itp ale ktos spotkał sie z taką postawą dzieci u siebie i znajomych? Jakby mi moje dziecko powiedziało "zmien pracę bo ja chcę..." to bym chyba gnojka ubiła. aaa kafe nie puszcza linków chodzi mi o wczorajsze rozmowy w toku (są na stronie tvn player do obejrzenia)

Gość gość
puszcza linki:) bo sama wielokrotnie wstawiałam, tylko trzeba umieć:D x co do tematu...nie, nie znam takich dzieci

Gość gość
pytanie brzmi: kto te dzieci wychowywal?

Gość fsdfsdfsdfsdf
link traktuje jak spam:P ale z przerwą puszcza. Powiedzcie, w zyciu spotkałyście takie dziecko?

Gość gość
Ja spotkałam raz w Tesco w Olsztynie sterroryzowanych rodziców w podeszłym wieku i gówniarę ok 18-19 lat, która zachowywała sie skandalicznie - żądał, żeby nakupowali jej jakis rzcecz typu świeczki, ręcznki itp., mimo ze oni mówili, że nie maja na to kasy. Darła się, wyzywał, nie przyjmował niczego do wiadomości, klęła. To było straszne :( Z tymże ta dziewucha sama się nie wychowała. Ja bym sobie w zyciu na takie zachowanie nie pozwoliła, a oni najwyraźniej sie bali gnojówe uciszyć.