Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kefe dzieli ludzi

Polecane posty

Gość gość

tak czytam niektóre posty i łapię się za głowę, że kobiety zarabiające albo tylko piszące że mają po 5 tysięcy dziwią się ludziom, że można mieć tylko 3 tysiące- 2 pensje. Otóż taka jest rzeczywistość i tak żyje większość ludzi w Polsce. kobiety piszą na kafe że nie mają kasy i zostają wyśmiane od TĘPYCH, że nie mają magistra, własnej firmy, itd itp, dlaczego w ludziach jest tyle zawiści? Jest w Polsce tylu magistrów bezrobotnych że ho ho, jest tyle firm które nie przezywa jednego roku że ho ho. Nie rozumiem irytacji kobiet, ludzi które żyją za kilka tysięcy i dziwią się że nie każdy to ma..... Masakra, poprostu jak przekupy na targowisku.

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
też nie wiem o co im chodzi... nam akurat bardzo dobrze sie powodzi, ale z zyciu bym nie ublizyla nikomu, kto ma gorzej...nie wiem co to mialoby miec na celu

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też moge napisać że zarabiam 10 tys i mieszkam w willi nad morzem....wszystko można napisać a te co tak piszą poprostu chciałyby mieć tak jak piszą...

Gość gość
ja żyję przeciętnie, nie od wypłaty do wypłaty, odkładam zawsze coś, nikomu nie ubliżam nie wiem co mnie jeszcze w życiu spotka, a pieniądze jak miłość są ulotne :P :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, . . wierz,że są tacy ludzie, ktorzy maja wiecej niz 10tys m-cznie i domki nad morzem, a nawet na wyspach(osobiscie znam takich ludzi), ale autorka nie pyta kto sciemnia a kto nie, tylko co ma na celu ublizanie tym ktorym gorzej sie wiedzie?:)

Gość gość
no właśnie ale PO CO takie ubliżanie!!! a zwykle kobiety które wielkie G mają piszą Bóg wie co.....

Gość gość
PO CO pisanie że mogłaś się uczyć, że jesteś tempa, że jesteś deb....ilem...., że to tamto, no najniższa krajowa to około 1600 zł, ludzie mieszkający na wsi, w małych miasteczkach zarabiają tyle i żyją z tego...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ewaewelinaaaaaaaaaaaan ja też znam takich ludzi ale ci co faktycznie zarabiaja tyle i maja te wszystkie rzeczy po prostu nie mowia a tym no chyba ze to sa "inni" ludzie. Ja też bym mogła wymieniać zarobki, to co mam w domu i w czym chodza moje dzieci ale po co? W jakim celu mam pisac do kobiety która ma problemy finansowe ze ja to zarabuiam tyle a ty głupia jestes i nie masz kasy. GŁUPOTA!!!!

Gość gość
te ludzka zawiść, nienawiść, wielkie ego

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ............... dokladnie, ja uwazam, ze jak ktos ma dobrze w zyciu to nie dogryza innym, jest szczesliwy i nie ma potrzeby obrazac innych, by sztucznie podniesc swoje ego to tylko kafe...a real to real...odejdzie od kompa i dalej szara rzeczywstosc