Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elunia342

Termin porodu Styczen 2014

Polecane posty

Gość elunia342

Witam. Dziewczyny jak sie czujecie? Macie już coś kupione dla dzidziusia? Ja mam termin na 27 stycznia.... :-) Pozdrawiam :-) Miłego dnia :*

Gość gość
Ja mam na 2 stycznia:-) mam ju prawie wszystko, jeszcze kilka p*****lek dokupic. Pozdrawiam

Ja jak na razie dostałam pare ubranek na dzidziusia i tyle.... kupiłam tylko proszek do prania i płyn w którym musze to wyprac... Czyli w sumie to nic jeszcze nie kupiłam.... czekam kiedy mąż coś wspomnij zeby jechac na zakupy..:-) na razie pokazałam mu liste z wyprawka to sie za głowe chwycił :) w sumie na sto % nie wiemy czy chłopiec czy dziewczynka;/

Gość gość
hej dziewczyny ja mam termin dopiero na marzec ale na tamym forum juz sie wszystkie znaja;)moge sie do was przylaczyc?troche mnie przeraza ze jeszcze cala zima przede mna ale mam nadzieje ze jakos to zleci.wam juz nie wiele zostalo to sie nie dziwie ze szykujecie juz wyprawke.ja mam po starszych dzieciach troche ubranek a tak to tez wszystko trzeba bedzie kupowac;)

Gość gość
A co dzidziek wstydliwy? Ja w 12 tc znalam plec, co sie pozniej potwierdzilo i zawsze chetnie wystawia mala wystawia swoje klejnoty:-) ja wiekszosc rzeczy dostalam, juz w plynie dla niemowlat wyprane i wyprasowane. I nie czekaj az maz sie sam domysli, facetom trzeba walic prosto- jedziemy na zakupy i tyle. I takiecwydatki lepiej rozlozyc, zwkaszcza ze swieta za pasem. Dzialaj:-)

Gość megi2579
Jak pisalam wczesniej wiekszosc ubranek dostalam, lozeczko i wozek kupowalismy nowe i to ok. 2000zl., takie rzeczy jak smoczki, butelki, reczniki, itp to ok.500 zl, ale trzeba jeszcze troche p*****lek dokupic. Wiekszosc w internecie kupowalam i jestem zadowolona:-)

Gość natalijka27
Hej.ją mam termin na 2 stycznia.mam wózek,lozeczko ,ostatnio kupiliśmy wanienke ,wkład do niej.mam 2 kocyki i te wszystkie p*****ly :smoczek ,butelki,termometr,pieluchy tetrowe itp.ubranek już nie kupuje bo mam bardzo dużo.wszyscy po spioszku albo po bodziaku i tak się uzbierało.u mnie będzie chłopiec;)

Gość natalijka27
A cały czas czułam się super,chociaż teraz brzuch coraz cięższy ,boli podbrzusze ,ostatnio mam bóle pleców.ale daje radę:)

Ja mam termin na styczeń:) Mam już prawie wszystko, brakuje tylko paru pierdół z apteki oraz łóżeczka, które zostawiłam na grudzień oraz wózka, ale to dopiero w styczniu. Jest mi już teraz ciężko, więc nie wyobrażam sobie, że teraz miałabym prać stertę ciuszków i potem prasować jak plecy mnie bolą, więc robiłam to systematycznie, od miesiąca uprane i uprasowane ubranka leżą w pudłach żeby się nie zakurzyły.

ja niby mam wszystko wypatrzone kwestia zamówienia...no ale tak mysle ze 2.5 tysiaka trzeba odłozyc na wyprawke a tu jak wyzej koleżanka napisała swieta za pasem opłaty itd;/ dlatego jeszcze ze dwa tygodnie dam mezowi spokój a pozniej zaczne działac :-) Co do płci to jak miałam badanie genetyczne lekarz stwierdził ze przypuszczalnie bedzie dziewczynka ale ostatnio jak miałam usg to była pepowina albo chłopczyk i dalej do konca nie wiemy....;/ w czwartek mam wizyte to moze sie wkoncu okaze :-)

nie wiem jak Wy ale ja juz nie moge sie doczekac kiedy z mezem bedziemy robic zakupy dla dzidziusia - to chyba tak zbliza..... :-)

Gość megi2579
Dla mnie zakupy jak zakupy, fakt humiry mielismy dobre!jakiegos szczegolnego zblizenia nie oczekuj, zwlaszcza jezeli tak jak moj maz twoj tez ,,kocha'' zakupy. To dla nas kobiet jest wydarzenie:-)

Gość natalijka27
Dokładnie megi :)ja latałam po sklepie i szukałam tego wszystkiego,fajnie się czułam.mąż tylko chodził za mną.ipytał czy cośjeszcze.ale on już taki jest,ogólnie nie lubi zakupów:D za to jak ostatnio odwiedził nas znajomy to sam pokazywał co kupiliśmy dla małego :)

Pewnie jest dumny ze swojego przyszłego dzidziusia :-) a sopiero bedzie sie chwalił dzidziem jak sie urodzi...:-)

Ja zakupy wszystkie robiłam przez internet, jedynie z mężem na żywo oglądaliśmy wózki. Więc raczej takie zakupy szczególnie nie zbliżają, wóżki pół biedy ale którego faceta interesują ubranka i podkłady poporodowe?:D Myślę, że dla faceta ważnym wydarzeniem, zbliżającym przyszłych rodziców są wspólne wizyty u lekarza i oglądanie dzieciaczka na USG aniżeli wybieranie butelek:)

Gość gość
Ja mam termin na 5 stycznia, w zasadzie mam już wszystko, tylko kosmetyki muszę kupić. Wiele rzeczy typu wózek, wanienka itp mam po pierwszym dziecku, ubranka i inne przedmioty kupiłam przez internet, bo nie lubię chodzić po sklepach i wybierać , wolę usiąść przed komputerem i kupić to co już mam przetestowane na pierwszym dziecku.

Gość natalijka27
Jak jestem z mężem u lekarza to on o wszystko go wypytuje:) ja przez internet nie kupiłam nic.tylko wózek znalazłam na tablica.pl .ale mnie dzisiaj podbrzusze boli:(brzuch jest taki twardy jakiś.

Gość natalijka27
Uważam:)już od jakiegoś czasu mam takie pobolewajace podbrzusze.dzisiaj mnie po prawej stronie boli,ale tylko jak chodzę.to właściwie bardziej pachwiny niż brzuch.u lekarza wszystko ok zawsze więc chyba taki u mnie urok ciąży.

Gość Mebelmania
Wpisz w dowolną wyszukiwarkę „Mebelmania” i wybierz zakładkę „meble dziecięce i młodzieżowe” - znajdziesz tu świetne meble dla dziecka i nie tylko. Polecam głównie ze względu na cenę system Bajka (pięknie urządzony cały pokój za niecałe 1900zł – w skład zestawu wchodzą łóżko, szafa ubraniowa, regał i komoda - wszystko osobno wycenione, więc można zamówić pojedyncze elementy) a dla ceniących przede wszystkim bardzo wysoką jakość polecam system bajkowych antresoli z systemu Zamek, całej kolekcji z systemu Princess oraz wiele innych cudnych mebli dla Twojego dziecka. Zapraszam serdecznie po spełnienie marzeń Twojej pociechy! Pozdrawiam Mebelmania