Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania nnna

Niestety nie lubie seksu

Polecane posty

Gość ania nnna
wiem :((((

Gość ania nnna
tylko ze ja chce lubic seks

Gość sowa g
ciezka sprawa i to bardzo

Gość ania nnna
nie moge sobie z tym poradzic :(

Gość ania nnna
staram sie ale siepsuje przez lozko :((

Gość gość
ja tez kiedys myslalam, ze nie lubie seksu, keidy sie kochalismy nie odczuwałam przyjemnosci, nasze relacje były bardzo dobre, ufalismy sobie, kochalismy sie, nie bylo wiec zadnych barier emocjonalnych, psychicznych, bylam tez u ginekologa, bylam zdrowa, zadnych neiprawidlowosci w budowie narzadow rodnych, myslalam wiec ze po prostu nie lubie seksu... po jakims czasie trafilam na fajne artykuly na stronce /kobiecosc.info/suchefakty/suche-fakty/, pomyslam ze problem moze byc z niedostatecznym nawilzeniem pochwy, kupilam farmaceutyki dopochwowe nawilzajace pochwe i okazlao sie, ze uwielbiem seks:))

Gość ania nnna
tak ale ja nie oczowam podniecenia wiec jak moge to lubic skoro leze i nic staram sie i nic boze zalamie sie ;(

Gość ania nnna
mam juz takie zalamanie nerwowe ze nie wiem co mam robic wiekszosc mi radzi zebym zmienila chlopaka i mowia ze nie chce tego zrobic bo to przyzwyczaje nie a ja go kocham i chce miec z nim dobry seks a mecze sie juz 2 lata nie wiem co to jest tak sie staram on tez i nic :((((

Gość ania nnna
:(((((

Gość gość
idź do gina po leki hormonalne a do psychologa na odblokowanie szlaków nerwowych łechtaczka- mózg

Gość ania nnna
bylam zapisala mi syndi 35 skutki uboczne to stany depresyjne i chyba wlasnie trwaja bo az mi sie plakac chce na sama mysl a na psyhologa nie mam kasy :(

Gość gość
spróbuj dildem i KY delikatnie wyczuć erogenne punkty i je treningiem wzmacniać aż uzyskasz upragniony orgazm. Musisz wiedzieć, że kobieta orgazmu musi się uczyć i zaskakuje dopiero po 50--ciu zbliżeniach👄

Gość gość
do treningu lepsze dildo niż mężczyzna🌼

Gość ania nnna
50 zblizej juz dawno mialam a ja nie chce orgazmu ja chce podniecenia chociaz troche ja nie mowie o orgazmie jak mam mowic o orgazmie skoro sie nie podniecam <ściana> :(

Gość ania nnna
nie chce orgazmu tylko tego podniecenia

Gość gość
ciezko ci teraz Bedzie

Gość gość
Czy takie skały lodowe istnieją i nie wiedzą,nie chcą tego najprzyjemniejszego doznania jakim jest orgazm.Trzeba być debilem by sobie tego odmówić.

Gość ania nnna
nie jestem debilka ja nie potrafie sie podniecic i mam duzy problem

Gość gość
A jak to jest możliwe by nie podniecało Cię nic.Ile masz lat bo chyba nie za wiele.Gdzie się taka uchowałaś w dzisiejszych czasach.Nie do wiary,przy najmniej dla mnie faceta.

Gość ania nnna
mam 19 lat i kochalam sie z jednym 2 lata teraz juz to zanika nawet sa przez to konflikty zalamana jestem

Gość gość
Może trafiłaś na jakiegoś żółtodzioba w temacie.Nie rusza Cię nic ? Nie wiem,ale naprawdę takiego przypadku nie znam.Może potrzebujesz starszego co by wiedział jak rozbudzić w Tobie rządzę.

Gość ania nnna
nie chce innego partnera tego kocham biore teraz hormony na testosteron moga one wywolac stany depresyjne i chyba je wlasnie przechodze bo jeszcze nigdy nie bylam tak rozbita z tego powodu

Gość gość
To masz problem.Kochasz ? W Twoim wieku jeszcze się wiele może wydarzyć.Jeżeli on Cię nie rusza to czy tabletki coś uczynią.Robisz sobie sama,jak nie próbuj może się coś w Tobie obudzi,a przy tym powinnaś fantazjować.

Gość ania nnna
kocham go to nie jest przyzwyczajenie ja nawet fantazji nie mam dla mnie to dziwne bo ja podniecenie odczowalam w dziecinstwie

Gość gość
Trudny,a nawet beznadziejny z Ciebie przypadek.Dobrze,że jeszcze on nie ma Ciebie dość,ale może niedługo mu się znudzisz.

Gość ania nnna
dzieki za pocieszenie chamskie gdyby ty bys/byla na moim miejscu to pewnie nie zobaczyla bym takiego chamskiego komentarza

Gość gość
Chamskie ? Jestem facetem i nawet w d**ę takiej bym nie chciał kopnąć po paru minutach.

Gość ania nnna
wiekszosc to tylko p******c a jak jest cos zle to macie to w d***e i po co sie przejmowac pojdziecie do innej nie

Gość gość
Facet to wygodniś i po co się męczyć z taką jak ty co jej się nie chce.Tyle jest kobiet co aż kipią z podniecenia.Samiec to samiec i nie zmienisz.