Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania nnna

Niestety nie lubie seksu

Polecane posty

Gość ania nnna
narazie niestety nie mam kasy zeby znalesc nowego lekarza a bym musiala sie skonsultowac z moimi rodzicami bo aktualnie poszukuje pracy i to od nich jestem narazie zalezna a nie chce sie chociazby mamie zwierzac z tego problemu nigdy wogole nie zwierzalam sie jej a o seksie to juz wogole

Gość gość
Nie jestem specjalistą, ale na serio poważnie myślałabym o tych hormonach. Rozumiem, że nie chcesz wydawać kasy rodziców - tym bardziej, że taki np. seksuolog z prawdziwego zdarzenia to może być duży koszt, ale tak jak mówię - w pierwszej kolejności zajęłabym się kwestią uregulowania gospodarki hormonalnej. Piszesz, ze odczuwałaś podniecenie jako dziecko - a więc jesteś zdolna do jego odczuwania. I najważniejsze nie obwiniaj się i nadmiernie nie stresu tym, że sie nie podniecasz, bo to jest błędne koło - im więcej negatywnych emocji, tym większy problem z seksem. Moze ustalcie z facetem, że np. na okres miesiąca rezygnujecie z seksu z penetracją, ale dotykacie się i całujecie - robicie to co sprawia wam przyjemność, ale bez penetracji (chodzi o to, zebyś nie czuła żadnej presji, tylko mogła trochę poeksperymentować i poobserwować swoje ciało)

Gość ania nnna
staram sie nie obwiniac wlasnie zazelam braz te tabletki ktore maja mi pomodz moze wtedy jak ureguluje sie ten testosteron bo jest go za duzo to bd ok a problem jest taki ze jak sie nie kochamy i partner mne dotylka to sie denerwuje nic mi nie sprawia przyjemnosci jesli dobrze bedzie dotykal mojej lechtaczki to wtedy dojde ale to podniecenie trwa moze z 1 min a reszte pocalunki dotykanie piersi i tak dalej nie podnieca mnie ostatnio wlasnie nawet denerwuje :(

Gość gość
Może ta niechęć wynika ze zbyt dużej presji, którą sama siebie obarczasz - mówiąc wprost - utraciłaś zdolność cieszenia się z bliskości, zbyt poważnie podchodzisz do sprawy z oczekiwaniami i lękami - to trudna sytuacja i dla specjalisty (tak uważam). A podam jeszcze przykład mojej przyjaciółki, która brała tabletki przez dobre parę lat - nie miała w ogóle ochoty na seks i wszystko ją denerwowało, do tego stopnia, ze rozważała zakończenie w sumie szczęśliwego i długotrwałego związku. Odstawiła tabletki i po jakimś czasie ochota na seks wróciła - teraz są małżeństwem. Piszę o tym, żeby zwrócić uwagę na rolę hormonów (tabletki anty to przecież hormony)

Gość gość
a nie dodałam że chodziło mi o tabletki antykoncepcyjne

Gość ania nnna
tak slyszalam ze anty obniazaja libido ale ja go nie mialam wcale moze jak bylam mala dziewczynka i to jest dla mnie bardzo dziwne a zapisala mi anty aby onizyc testosteron bo mam go za duzo moze to przez ten testosteron mam nadzieje

Gość ania nnna
na dzien dzisiajszy jestem zrezygnowania nie wiem jak mam to zmienic

Gość gość
dziwne ze w dziecinstwie bylo libido a teraz nie hmmm

Gość ania nnna
tez mnie to dziwi moze faktycznie to przez ten nadmierny testosteron mam nadzieje ze te tabledki anty Syndi 35 pomoga i wkoncu bede sie podniecac i kozystac z przyjemnosci z seksu bardzo bym chciala

Gość ania nnna
kiedys w sylwestra zdazylo sie ze po jego pocaluzku wszystko mnie ruszalo ale nie mielismy sie gdzie kochac :( kiedys tez troche podniecilo mnie jego zdychanie i tak dalej ale to sie zdazylo niestety tylko po razie :( co to moglo byc?

Gość gość
ja dostaje podniecenia jedynie w tedy jak mój partner jak mie posówa opowiada mi jak posówa inne kobiety jak one jęczą z rozkoszy i pomaga mi to mąment dochodze do siebie

Gość ania nnna
to by chyba mnie wkurzylo ale kazdy ma inne fantazje ja nawet nie wiem jakie mam :( nieraz sie zastanawiam czy to jego wina moze to on nie umie mnie zaspokoic nie mam porownania a nie zdradze go bo go kocham i planuje z nim reszte zycia ale jestem czesciej mysli ze to moja wina

Gość gość
haha reszte życia czy ty słyszysz co ty mówisz jeszcze nie raz go zdradzisz ja męża zdradziłam po 25latach maużenstwa i nie żałuje

Gość ania nnna
takie kobiety to suki i tyle :)

Gość ania nnna
dziwi mnie taki dziecinne zachowanie grzecznie mowiac "kobiet" ktore tak robia jak ty

Gość ania nnna
:/

Gość gość
?a moze to te tabledki pogarszaja?

Gość ania nnna
dopiero zaczelam je brac 2 wzielam i maja mi onizyc testosteron ja mam nadzieje ze pomoga

Gość gość
nie wieże że są tutaj mężatki z długo letnim stażem które nie zdradziły albo nie chcą sie do tego przyznac albo są takie brzydkie że żaden facet ich nie chce

Gość ania nnna
nie obchodzi mnie to ja mam problem i chce go rozwiazac bez zdrady bo to dla mnie chamskie jak chca niechsobie zdradzaja wali mnie to

Gość ania nnna
ja go kocham i skoro chociaz raz no tylko raz sie zdazylo podniecil mnie jego pocalunekt cos musi byc wierze w to ze sie to da naprawic

Gość gość
z takim czymś na forum żenada co kogo to obchodzi twój cyrk twoje małpy

Gość ania nnna
no wlasnie moja sprawa i moge z nia robic co chce ;)

Gość gość
wątek na forum ma przeznaczony temat wiec o co wam chodzi? rozumiem dziewczynę gdybyście wy były na jej miejscu przez tak długi czas same pewnie byście się pytały innych ludzi czy coś na ten temat wiedzą

Gość gość
ciezka i przykra sprawa do rozwiazania nigdy nie slyszalam o taki problemie

Gość sowa6
no faktycznie troche dziwne i ciezkie do rozwiazania

Gość ania nnna
wiem niestety wlasnie szukam pomocy bo nawet ginekolog mnie olala :(

Gość gość
a moze to tebletki

Gość ania nnna
mysle ze nie tylko 2 narazie zazylam

Gość ania nnna
:(((((((((((((((((((((((((((