Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznaliscie tu kogos fajnego

Polecane posty

Gość Blur Witch
🖐️

Gość poczta polska
podpowiem Ci. musisz ukleknac i wszystko przelknac. sprw&potw

Przykro mi ale nie udało Ci się przekonać ELEKTORAT-u o swojej brzydocie. Jeśli chcesz przekonać kogoś, o czymś na kafe, musisz stanowczo temu zaprzeczać. Wiesz... Mamy tu swoje zasady. :classic_cool:

Gość Blur Witch
PP, to taki rodzaj... koronacji, czy coś? :O Vieviór, zatem źle zaczęłam. Teraz wszystko stracone. W świetle Twoich słów najpewniej uznają mnie za najpiękniejszą :O Chociaż w sumie... zawsze to jakieś "naj". Tylko Ci fani... to męczące :(

Mam jeszcze trochę oszczędności, stać mnie jeszcze na wysłanie kilku Twoich jpgów:classic_cool: Teraz Wiedźmo musisz ignorować wszystkie posty na temat swojej brzydoty, ewentualnie potwierdzać wszystko, autoryzować jak leci.

Tak, to meczące. Gdyby nie fani, już dawno by mnie tu nie było. Vieviórostwo zoboviązuje :p

Domyślam, że stawki za oglądanie tych niektórych, z moich jotpegów są szczególnie wysokie :classic_cool:

Gość Blur Witch
Dark, na razie żadnych postów nie ma. Nie po drodze mi z popularnością jednak :( Vieviór, zdradzę Ci tajemnicę. Otóż tak naprawdę jestem ładna. Poza tym inteligentna i bystra też jestem. Ale teraz to już nikt nie uwierzy :O

Bez fanów nie ma gwiazdy Wiedźmo. Prócz fanów potrzebujesz też fanatyków którzy skrzętnie notują wszystkie Twoje potknięcia językowe i inne forumowe wpadki.

Gość Blur Witch
A czy w dobrym guście jest mieć stalkera?

Tak, ale Ty jesteś zwykłą oszustką, do tego ładną i mądrą, żadnym tam kaszalotem. Elektorat jest bystry, nie masz szans.

Dlatego nie warto przywiązywać nadmiernej wagi do składni czy ortografii. W ten sposób łatwiej jest zaistnieć. ;)

Gość Blur Witch
Niby taka bystra a tak paskudnie polegała. To o mnie. Trzeba się było najpierw w rynku rozeznać a nie wystrzelić jak sylwestrowej fajerwerki w Halloween :O

Oddale się na czas pewien. Rozesłałam tyle jpegów, że debet powiększył się o kolejne zero. Muszę popracować🖐️ P.S.Wiedźmo, jedyną drogą do sukcesu jaka Ci pozostaje to zadać się z Vieviórem:P Na mój elektorat ;podziałało:P🖐️

Gość Blur Witch
Ale czy On zechce się ze mną zadawać? :O Chociaż w sumie... literówkę popełniłam w ostatnim poście. Potencjał jest :classic_cool: Miłego, Dark :) 🖐️

Mówiłem. Powinnaś czekać, aż ktoś weźmie jotpega w promocji a nie wysyłać po zawyżonej cenie.:-o Ja też już się oddalę, nim złamię kolejną, dobrze rokującą kafeteryjną karierę Wiedźmo ;). Dark 👄 ;)

Oczywiście. :) Mnóstwo jest tu ciekawych ludzi, z którymi można sobie popisać a nawet wpaść w jakieś głębsze relacje. :) Przez te lata, jak tu przegrywam, nie było ich za wielu, ale miło wspominam spędzone z nimi chwile. :)

Gość Blur Witch
No taaa... radź se sama, babko :O Vieviór 🖐️ Nowy, jesteś tu kimś ważnym? Warto się z Tobą zadawać?

Gość zwyczajnie niezwykly
na bank nie warto jedynym z kim wart to ja:P

Gość Blur Witch
Nie nie nie! Ty jesteś zbyt zwyczajny. Przykro mi :(

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego ludzie sie nie loguja :( Poczta polska to nienormalna K36 to sorella niestala czytaczka to jakas idiotka hellen zass to napalona na Jukena stara babka :-o same dewoty 😭

Gość gość
Jeżeli szukacie interesujących osób zainteresowanych seksem, zapraszamy na stronę - http://sexdopary.pl/

Gość niestała  czytaczka
Przyjacielu :) znam odpowiedź na to pytanie, ale ponieważ to jest śmiesznie oczywiste, poczekam aż sam na to wpadniesz, albo i nie :D

Gość gość rozczarowany
Trzeba być nieźle pochlastanym żeby zadawać pytanie "dlaczego ludzie sie nie loguja :( " z pomarańczowego gościa 😴

Gość Blur Witch
A trzymanie z kim zapewni tu największą popularność? Albo lepiej - z kim popaść w konflikt, aby zyskać popularność?

Gość Blur Witch
A czy temat nietrzymania moczu jest dla kogoś tak samo krępujący jak dla mnie? :-o Jeśli tak, to które niki tak jak i ja popuszczają w trakcie dnia? :(:(

Gość gość rozczarowany
Blur Witch jestem pewien że tylko udajesz niewiedzę na te tematy a w rzeczywistości jesteś tak samo obryta w tutejszych stosunkach jak inni 😴

Gość Blur Witch
Jestem obyta w temacie kału i moczy :classic_cool: Potrzebujesz porady?

Gość Blur Witch
Podszyw! Tak! Czy to znaczy, że już jestem popularna? :classic_cool:

Gość gość rozczarowany
nie doszukuj się sensów tam gdzie ich nigdy nie było :P