Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelo badalamenti

zalety bycia singlem

Polecane posty

Gość angelo badalamenti

1. dużo wolnego czasu na odpoczynek i rozrywki, więcej czasu na samorozwój 2. możliwość prowadzenia bogatego życia towarzyskiego 3.... ktoś ma coś do dodania?

Gość gość
Każda zaleta może być wadą jednocześnie. Zależy od aktualnego stanu ducha, miejsca siedzienia, np. jak byłam sama to myślałam, ze nikomu nie musze się opowiadać z tego co robię, a później doszłam do wniosku, że również nikt się nie interesuje tym co robie i gdzie jestem; nikt mnie nie ciągnął w dół swoimi humorami, złymi dniami, ale i ja nie miałam się komu wyżalić jak było mi gorzej itd itd

Gość Facet30D
Nie ma ŻADNYCH zalet, nie jesteśmy stworzeni do życia samotnie wiem po sobie... nawet jak jest fajnie to tylko chwilowo i klepanie bzdur że fajnie jest być singlem to kłamstwo

Gość gość
Facet30D dobrze napisane a może mi jeszcze zdradzić jak przekonać do tego mojego singla. Uparł się baran :((((((

Gość filozof z koziej wólki
Facet dobrze pisze i trzeba mu polać. Gdyby ludzie byli stworzeni do bycia samotnymi Yebakami leśnymi to nie łączylibyśmy się w stada tylko żyli w buszu odizolowani od siebie nawzajem i spotykali się na gody 2 razy w roku. Jasne pierwsze małpiszony były towarzyskie dla przetrwania bo w koopie lepiej ale człowiek ma jednak większe potrzeby emocjonalne i społeczne niż np. niedźwiedź grizzly. Zamiast walić kÓnia singlowaniem dobrze by było gdyby liberalne lewaki przestały smrodzić w mediach że nienaturalne zachowanie u ludzkiej istoty jest naturalne.