Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollifa

Dostałam kosza

Polecane posty

Gość ollifa

Właśnie odstałam kosza od faceta, mam 21 lat, a jeszcze nigdy nie miałam chłopaka. Choć słyszę na każdym kroku, że jestem ładna, fajna, poukładana, to jeszcze nikt się nie zainteresował mną na serio. Wydawało mi się, że jeden chłopak jest mną zainteresowany, rozmawialiśmy, czasem się widywaliśmy-w większym gronie, dawał mi do zrozumienia, że mu się podobam. Stwierdziłam, że wezmę sprawy w swoje ręce... i dał mi subtelnie do zrozumienia, że nic z tego nie będzie. Jest mi smutno.

Gość gość
Kto CI mówi że jesteś ładna? faceci patrzą tylko na urodę więc raczej ładna nie jesteś... za wysoka liga za pewne

Gość gość
Ważne, że spróbowałaś. Jakbyś nie spróbowała to byś się zastanawiała czy coś by z tego było jakbyś była odważniejsza. A tak zamknięty temat. Jak nie ten to będzie inny.

Gość ollifa
Skąd wiem, że jestem ładna? Bo mi to mówią. Już mam dość. Sama też uważam, że niczego mi brakuje, dbam o siebie, mam zainteresowania, jestem wysportowana, uśmiechnięta. Podobam się tylko starszym facetom, i tutaj tkwi problem. Czyli minimum 7 lat starszym, moim kompleksem jest to, że jestem nieatrakcyjna dla osób mniej więcej w moim wieku. Czasami czuję, że coś jest ze mną nie tak. Pod moim uśmiechem kryje się smutek.

Gość gość
a może technicznie źle to rozegrałaś? Jak "wziełaś sprawy w swoje rence", jak "subtelnie Ci zasugerował" ?

Gość ollifa
Zapytałam się, czy pójdziemy razem do kina. Stwierdził, że nie może, ale tak fajna dziewczyna jak ja na pewno znajdzie chłopaka, który z nią pójdzie -.-

Gość gość
a może zajęty?

Gość gość
ehh ostatnio mam coś podobnego, nie jestem może przekonana co do mojej "fajności", bo niektórym bardzo się podobam pod względem urody, a wg niektórych po prostu w miarę ładna, przeciętna. Co do charakteru no to jestem lubiana, postrzegana za wesołą osobę zarażającą pozytywną energią. No i też mam wśród znajomych kolegę, który mi się podoba, wydawało mi się parę razy, że jest jakaś chemia, ale on nic nie robi i boję się, że po prostu za wiele sobie wyobraziłam. Jakbym miała jakąś dobrą okazję, zobaczyła jakiś wyraźniejszy znak to pewnie coś bym zadziałała. Ale niestety mam wrażenie że on jednak traktuje mnie tylko jak koleżankę. Pewnie po prostu nie jestem w jego typie, charakterowo i wyglądowo, a szkoda bo działa na mnie jak mało kto :P Dobrze autorko, że się odważyłaś go zaprosić, nie przejmuj się koszem, pewnie w Twoim przypadku jest tak jak u mnie. Może się zresztą zawsze coś odwrócić, a póki co pomyśl: nie ten to następny. Wiem, że to się łatwo mówi, sama jestem po 20 i nie miałam nigdy faceta, także rozumiem Cię dobrze, no ale cóż, takie szczęście, trzeba być dobrej myśli

Gość ollifa
Może kogoś ma, chociaż nikt nic nie wie. Zobaczymy, może pewnego dnia się do mnie odezwie. Po prostu zawsze bliżej grudnia robi mi się przykro, bo to taki czas, że chciałoby się mieć do kogo przytulić :)

Gość gość
no ale chyba nie będziesz na niego czekała, skoro dał ci kosza? Życie toczy się dalej :)

Gość ollifa
No właśnie, muszę nauczyć się żyć dniem dzisiejszym :) Swoją drogą chłopaki- naprawdę Was podziwiam za to, że zazwyczaj to Wy musicie zabiegać o dziewczynę. Dopiero teraz widzę, jak kosz może obniżyć samoocenę. Do tej pory nie rozumiałam, jak facet może nie mieć chęci zaprosić na kawę dziewczyny, która mu się podoba.

Gość gość
I tak się kończy latanie za facetem. Facet chce, sam da znać.

Gość esaas
no kosz to przykra sprawa

Gość esaas
ja mam taka sytuacje ze pokoch**e sie w facecie 25 lat, z tym ze moj problem jest inny jestem troche od niego wyzsza a on jest calkiem maly!!! oprocz tego miod w gebie, mam 23 lata nie wiem czy mu sie podobam w sumie jest mily dla wszystkich i.... poradzcie cos !!!

Gość ollifa
To nie było latanie za facetem, w sumie proste pytanie :) Zawsze lepiej wiedzieć na czym się stoi, bo kobiety mają tendencję do bycia sztucznie szczęśliwymi, przez wyobrażanie sobie wybranka. Lepiej się rozczarować, niż jak przez następny rok, miałabym szukać przypadkowej okazji do jego spotkania, a w tym czasie każdy gest z jego strony odbierałabym tak, że jest mną zainteresowany. esaas, może też postaw sprawę jasno. Zapytaj się, czy się z Tobą umówi, może przez to, że jest niższy, nie ma odwagi zaprosić Cię gdzieś. Czasami takie pytanie może naprawdę pomóc, nie bądźmy księżniczkami, które czekają na cud.

Gość swieta prawda
Czasami takie pytanie może naprawdę pomóc, nie bądźmy księżniczkami, które czekają na cud. .....ooo...... swieta prawda

Gość gość
Ollifa :) mówisz, że jesteś wolna? :) nie mam świecy a cud jaki - normalna dziewczyna :) Chętnie poznam :)

Gość gość
Sądzisz ze starsi faceci mają problem ze wzrokiem?

Gość ollifa
Mam opór do starszych, doświadczonych facetów, ale tylko przez to, że sama jestem niedoświadczona. Nie sądzę, że starszy znaczy gorszy :) I nie chcę poznać chłopaka przez kafeterię, to jest dość specyficzne miejsce :P

Gość gość
Buhaha

Gość gość
Przynajmniej wiesz już na czym stoisz jeśli chodzi o znajomość z tym chłopakiem, a nie czekasz jak królewna z drewna, aż samo się za ciebie wszystko zrobi. A wiele jest takich lal, co to tylko paznokcie same potrafią pomalować.

Gość gość
jako gość: 2013-11-19 16:52:29 x "Mam opór do starszych, doświadczonych facetów, ale tylko przez to, że sama jestem niedoświadczona. Nie sądzę, że starszy znaczy gorszy I nie chcę poznać chłopaka przez kafeterię, to jest dość specyficzne miejsce " x masz rację sam jestem po 30. Kafeteria to nie miejsce do zapoznawania nowych ludzi tylko ich poznania ... tylko tak się zgrywam.. ale z ciebie naprawdę fajna dziewczyna.. nosek do góry, napewno poznasz kogoś fajnego pzdr 🖐️

Zachowujesz się trochę tak, jakbyś go obwiniała, że on nie chce niczego 'kombinować' z Tobą. Może po prostu mu się nie podobasz? Jedni wolą serki waniliowe, a inni truskawkowe i są tacy, którym nawet gdyby 1000 osób mówiło, że waniliowe piękne i uśmiechnięte, to wybiorą truskawkowe, bo im bardziej smakują.. ;)

Gość gość
ale wiesz ze on nie chce i trzeba zmienic kurss

Gość gość
Ja po prostu musiałam się wyżalić, nikogo o nic nie obwiniam :) Powiem Wam, że im dłużej się nikogo nie ma, tym trudniej w ogóle cokolwiek zacząć. Ale pewnie to rozumiecie :)

Gość ollifa
To ja pisałam, zapomniałam o nicku

Od mojego pierwszego kosza mija nieco ponad 2,5 roku :P Ale to tak wprost wszystko było :D I na złe absolutnie mi to nie wyszło;)

Gość ollifa
Możesz rozwinąć? :D

Gość gość
wiesz ja może bym się skusiła na faceta tylko 5lat starszego ,ale też wolnego bez zobowiązań,czysta karta musi być,ale starszego o 10 15lat wykluczone,to nie ten świat,nie chciałabym aby moje dzieci wstydziły się że mają starego tatusia.