Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUPUJECIE JUŻ PREZENTY NA ŚWIĘTA jakieś pomysły

Polecane posty

Gość gość

kupujecie już prezenty? Ja powoli zaczynam bo mnie przeraża ilość osób którym muszę zrobić prezent, macie jakieś pomysły dla ojca, mamy, teściów?

Gość gość
ja już w lipcu kupiłam prezenty na BN!

Gość to dostanie oile mie nie wqrwi
dobra herbatka, masło antycellulitowe, płyta z muzyką do ćwiczeń, piłka do fitnessu

Gość gość
Facet-ps4 Rodzice-perfumy. Wiecej prezentow nie robie.

Gość gość
facet - już mam, ale nie zdradzę co.

Gość goścówka30
nie robimy sobie prezentów z mężem,rodzicami i tesciami..tylko z chrzesniakami...kupiłam im po bluzeczce,dorzuce tylko jaka czekolade

Gość zakupowa
wole kupowac prezenty z duzym wyprzedzeniem dlatego juz teraz jestem prawie na finiszu dla siostry kupilam gorset (tak wyglada http://luxusowi.pl/sklep/ewa/la-perla-gorset-8153/ ) rzecz praktyczna i ladna no tylko teraz sie zastanawiam nad prezentem dla brata i ojca troche czasu jeszcze mam ale taka jest prawda ze w grudniu to wszedzie bedzie tlok wiec lepiej szukac wczesniej

dla babci mamy cieple skarpety i kupujemy jej klatke dla krolikow hodowlanych, dla tescia jeszcze nie wiemy, dla tesciowej cos z antykwariatu bo ona lubi starocie, dla mojego wedke + zegarek, dla rodzicow i brata to troszke wyzsza szkola jazdy, jeszcze sie zastanawiam co im przeslac Swoj prezent juz mam, bo byla okazja

Gość Wielka Cindy
Ja mam tylko pomysł na prezent dla 8-letniego synka, a nad 14-letnią córką wciąż myślę i nic mi nie przychodzi do głowy. Nawet ją podpytywałam o czym marzy, ale ona sama nie wie...

Gość gość
ja kupuje prezenty przez cały rok i odkłądam pożniej nie przeraza mnie mysl ze musze wydac 300-400zł w jednym miesiacu. Jednej siostrze kupiłam ksiazki, drugiej zaś zestaw foremek do ciast,szwagierce(siostra męza)zestaw kosmetyków do pielegnacji stóp, dalej nie chce mi sie wyliczac

Gość gość
a co kupić chrześniakowi, który jest studentem?

Gość gość
a kupujecie prezenty w galeriach handlowych czy w jakichś małych sklepach? wiecie może czy w novapark beda już promocje świąteczne?

Gość ElaMazur
nie widzialam do tej pory info o promocjach ale cos powinno sie zaczynac. najlepiej wejdz na fb galerii novapark i sledz info ;)

Gość gość
Dzięki za odp :) sprawdzę ;)

Gość IRENA1999
Ja dla rodziców kupiłam pościel 3D http://www.krainasnow.eu/24-posciel-3d rewelacyjny wzór z tulipanami :) lepiej wcześniej mieć zakupy z głowy niż potem biegać i szukać na szybko

Gość Inorty
Perfumy ok, ale dla kobiety, nie wiem, czy facet będzie zadowolony, większość pewnie nie, moim zdaniem oni wolą bardziej "męskie" prezenty:) Ja się zastanawiam, czy nie kupić swojej drugiej połowie fajki (takiej zwykłej, tradycyjnej) coś w tym stylu http://www.trafika.pl/pl/p/FAJKA-13-BROG-GRUSZA/664 do tego dostałby oczywiście ze dwa tytonie do wyboru, myślę, że byłby zadowolony. Swoją drogą, już najwyższy czas, żeby pomyśleć o prezentach:)

Gość gość
ja zakupiłam perfumy w świetnej ofercie na www.perfumeria.in już mi przysłali i zapachy są rewelacyjne 8 razy taniej niż w sephorze

Gość gość
ja odkąd mój chrześniak jest nastolatkiem i ciągle lubi coś nowego to dostaje ode mnie czekoladę "NADZIEWANĄ". Kupuję np czapkę jakąś firmową,czy koszulkę w to zawijam czekoladę a pod papierek wciskam 200zł i tak juz 4 rok zawsze mówi i chwali się co sobie za to kupił mp4,słuchawki,koszulkę Realu Madryt czy tam co.

Gość gość
polecam rękawiczki,krawaty,skarpetki, ewent jakiś dezodorant::) fajne i praktyczne prezenty dla każdego:o po co komu laptop,tablet czy ferie w zakopcu,nie? zawsze można jeszcze kupić witabueriecitin na wszystkie dolegliwości,na sraczke,łupież czy hemorojdy:classic_cool:

Gość gość
polecam www.alkapask.pl dla kobiety, mężczyzny, dziecka

Gość gość
Bardzo ładne zestawy świąteczne ma firma thalgo - to luksusowe kosmetyki, więc do tanich nie należą. Zestaw można kupić już od 165 zł w zwyż.

Ja już biegam po mieście od miesiąca i kupuję prezenty. Mam baaardzo dużą rodzinę i wszyscy mieszkamy w tym samym mieście, więc potrzebuję również zakupić trochę oryginalnych prezentów. Koleżanka mi poradziła zakup nie drogiej książki, dostępnej w Empiku- Sztuka obdarowywania Kobiet i Mężczyzn. Jest tam ze 150 pomysłów właśnie na zakup oryginalnych prezentów w bardzo przyzwoitych cenach. WOW!!!:):):)

Gość gość
Evito jeśli już spamujesz to proszę nie pisz takich blędów ortograficznych, Klient zgodzi się na to? :D

Gość gość
wystarczy kliknąć w profil Evity i wyświetlają się jej posty- wszystkie właśnie w tematach prezentowych :D sorry, ale zostałaś rozgryziona, spamerko-reklamówko :P