Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEE 25

Rozmiar spodni 25 to mały czy duży

Polecane posty

Gość LEE 25

najczęściej kupuję spodnie LEE i w takim rozmiarze na mnie pasują długość różnie 31 albo 33 zależy od modelu jak Wy nosicie rozmiar?

Gość kiciaaaaa29
malutki... wlasnie tez zauwazylam ze na dobrych ,markowych spodniach sa 2 rozmiary...(na angielskich ze szmateksu) :D nie zawsze tak bylo,ale to jest dobre i spawiedliwe.....Bo nie kazdy kto jest wysoki jest GRUUBY:) jeden rozmiar chyba wskazuje na dlugosc ,drugi chyba na szeroksoc w pasie... ja mam 175 cm i jestem chudzielcem(90-65-95)...i mam wlasnie 32 i 28 ,lub 30 i 26 kiedys kupilam samo 27 i byl sporo za krotki i za ciasny,przez wyzsze uda mi nie chcialo wejsc.

Gość gość
masz 95 cm w biodrach i mówisz, że chudzielcem jesteś? ja co prawda niższa jestem, bo mam 169 cm, ale 88 cm w biodrach i jakaś wychudzona nie jestem

Gość gość
no i rozmiar 28 to tez nie chidzielec :D napiszesz,ze jestes wysoka,rozumiem,ale ja mam 172 cm i nosze 24,czasem 25 ,zalezy od marki. i jestem chuda,fakt, mam zaleczona anoreksje,wie. narazie kontroluje,zeby sobie te 24 nosic. ale nie widzialam chudzielca w 28