Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego przystojni czesto maja brzydkie laski

Polecane posty

Gość gość

A trolle ladne ?

Gość kelner z Rewala
pierwsze slysze

Gość ala21ona
Ja jestem bardzo ładna i przystojny facet rzucił mnie dla brzydszej. czemu? Bo wiecznie narzekam, jestem niezadowolona i nic mi się nigdy nie podobało, nawet to, co dla mnie robił, uważałam, że za mało. Obecnie pracuję nad charakterem. Wygląd jest ważny, bardzo, ale nie dla każdego jest on najważniejszy. Dla mnie jest,

Gość gość
ponieważ, jak to nazwałeś "brzydkie laski", są bardziej komunikatywne oraz mniej książniczkowate od powiedzmy ładniejszych lasek, i umieją same sobie zdobyć takiego przystojniaka :)

Gość gość
Oni lubią księżniczki, im większa suka tym lepiej :)

Gość gość
"ponieważ, jak to nazwałeś "brzydkie laski", są bardziej komunikatywne oraz mniej książniczkowate od powiedzmy ładniejszych lasek, i umieją same sobie zdobyć takiego przystojniaka" Latanie za facetem to faktycznie super cecha charakteru.

Gość gość
Bzdurna teoria, wysmażona przez zakochaną w swojej urodzie pannicę.

Gość gość
Ale k***s go bedzie swedzial do konca zycia ,za kazdym razem kiedy zobaczy super laske. I p***osy bedzie ogladal.

Gość gość
Znam 4 mega przystojniakow zony maja od przecietnej do bardzo brzydkiej, wszyscy zdradzaja. Znam tez najbrzydszego faceta na ziemi 150 twarz jak u zasuszonego sepa a laska piekna blondynka dlugonoga.

Gość gość
,,Ale k***s go bedzie swedzial do konca zycia ,za kazdym razem kiedy zobaczy super laske. I p***osy bedzie ogladal." - ha ha, otóż to. Jaj i wacka nie oszuka przecie.

Gość gość
Ten brzydal ma mega poczucie humoru :D

Gość gość
bo ja wiem... mam przystojniaka sama jestem przecietna:P fakt ze jego byle to prawie ze modelki;) ale umiem o niego zadbac i widze ze to go cieszy wiec jak widac uroda wazna ale nie najwazniejsza

Gość gość
O Boże na same głupie pytania dziś trafiam. No dlatego, żeby cicho siedziały w domu, nie marudziły i ich nie zdradzały.

Gość gość
,,bo ja wiem... mam przystojniaka sama jestem przecietna fakt ze jego byle to prawie ze modelki ale umiem o niego zadbac i widze ze to go cieszy wiec jak widac uroda wazna ale nie najwazniejsza" - nie chcę Cie dołować, ale miej na uwadze, że za kilka lat będziesz miała poroże takiej wielkości, że przez bramę brandenburską nie przejdziesz.

Gość gość
Nie ciesz sie, na pewno jest z toba tylko dla charakteru. Kazdy facet to esteta . Ten jeden co wyglada ja Jean Cloude Vandamm ma zone hipopotama ze 120 kg. I strasznie sie oglada za kobietami.

Gość gość
kogos wyzej prosze zeby mnie nie dolowal... :P no mam nadzieje ze sie mylisz:) starams ie jak moge i w zwiazku.. co do tego fakt moj wyglad zostawia wiele do zyczenia(i naturalnie jestem nienajladniejsza i jakos szczegolnie nie umiem sie ubrac i umalowac- no zrobic sie) ale musze sie wziasc w garsc;)

Gość gość
Drugi wyglada jak mlody Sean Connery a babka siega mu do kolan, zwykla przecietna pospolita uroda. Zdradza ja co jakis czas. Czasem go widuje z jakas atrakcyjna kochanka

Gość gość
,,Drugi wyglada jak mlody Sean Connery a babka siega mu do kolan, zwykla przecietna pospolita uroda. Zdradza ja co jakis czas. Czasem go widuje z jakas atrakcyjna kochanka" - nic dziwnego. Z drugiej strony jakby wyglądał jak ten przysłowiowy burak pospolity, to pewnie też by kombinował. Od czego sa płatne panie lekkich obyczajów? Mało jest facetów, których można być pewnym, nawet jak się wygląda jak milion $.

Gość gość
Trzeci tez niezle ciacho tylko nie przypomina mi zadnego aktora, wysoki 190zgrabny ladna twarz a baba jego wyglada jak kula z blota. Oczy wylupiaste jak u wariatki tlusta bezksztalyna twarz , okropna. Moja kolezanka miala romans z nim

Gość gość
Ok. Tylko że nie tylko piękni będący z niepięknymi zdradzają. A pobudki dla których są z nimi, to moim zdaniem pewność że będzie się starać, będzie wierna, potulna, nie będzie wymagała za wiele (np. drogich prezencików, wyjazdów itd.).

Gość gość
A nie zastanawialo Cie (do tej pani od tych 3 panow) ze te kochanki tak naprawde to sypiajaz facetem ktory notorycznie sypia ze swoja "brzydka" polowica:) nie czuja sie przez to jeszcze gorzej? bo one dostaja okruchy tylko po niej:)

Gość gość
...brzytkie majom ciasne dzuóry i twarde cyce...nie strzelajom terz fochami jak róski ck-em

Gość gość
Czwarty wysoki brunet, tez ala Connery , meska twarz, dobrze zbudowany a kobieta taka ruda farboeana zolza z plaska twarza jak od patelni i z szeroka dupa. Mniej niz pospolita.

Gość patrysiulenka
Sama mam przystojnego bardzo faceta a ja przeciętna. Ale jakoś mi to nie przeszkadza. Miłość to miłość hah

Gość gość
Aaa i ten czwarty podrywa mnie od pol roku.

Gość gość
wiedziałem, że na tym forum siedzą sami desperaci i zazdrośnice, niczego oprócz chamstwa i nienawiści stąd wynieść się nieda 🖐️

Gość patrysiulenka
2013-11-19 17:04:39 gość wiedziałem, że na tym forum siedzą sami desperaci i zazdrośnice, niczego oprócz chamstwa i nienawiści stąd wynieść się nieda lapka.gif Popieram. A koleżanka od 4 przystojniaków bardzo mnie rozbawiiła :D:D

Gość gość
To nie zazdrosc tylko obledu mozna dostac. Faceci jawnie zdradzaja notorycznie a biora sobie takie babole na ktore nikt by nawet nie splunal

Gość gość
bo chodzi o to by kobieta była fajna ale nie musi być ładna