Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krowakolorowa

Problemy hormonalne

Polecane posty

Gość krowakolorowa

Witam mam cykle bardzo regularne - 28-30dni. W 10 i 11 dc stosunek przerywany. Po drodze skrecilam noge - RTG i siedze w gipsie. Ale nie o to... Obecnie jestem w 20 dc i coś ze mna jest nie tak. Piersi zaraz po okresie ZACZĘŁY mnie boleć, przestały w zeszłym tyogdniu czyli w okresie kiedy miałam dni płodne. Obecnie od soboty (4 dni) mam skąpe plamienia/krwawienia (śluz ciągnący z domieszką brązowych lub jasnoczerwonych nitek krwi). Brzuch boli jak na miesiączkę, dość mocno, jestem "rozklapiona" i obolała w dole brzucha poza tym czuję się dobrze. Do terminu okresu jeszcze od dzisiaj ok. 8 dni. Podejrzewam u siebie problemy hormonalne :( Czy któraś z dziewczyn na forum miała podobne problemy?

Gość kasiek1234
może ciąża :)

Gość krowakolorowa
Kasiu nie sądzę raz, że mało \"stosunkowy" był ten cyl zaledwie 2 razy i to uważnie raczej. A nawet jeśli - to plamienie tak wcześnie? Nawet jeśli to zarodek to aż 4 dni plamienie z takimi bólami?

Gość kasiek1234
Niewiem tak mi przyszło pierwsze do głowy a może to z hormonami tarczycy masz coś nie tak?

Gość krowakolorowa
Właśnie nie wiem, dlatego spytałam czy ktoś może ma podobny problem. Dzięki Kasiu.

Gość kasiek1234
proponuję zrobić tsh nawet nie trzeba skierowania kosztuje ok 22zł i będzie wiadomo na drugi dzień :)

Gość krowakolorowa
Kaśku dzięki - pójdę, bo to nie żarty, właśnie trochę siedzę i czytam o tarczycy :/ Tobie też współczuję. Zmykam, miłego wieczorku!