Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awramatamc

Czy kupiłybyście sobie kieckę za 150 zl

Polecane posty

Gość awramatamc

?oto jest pytanie

Gość wiśnióweczka
pewnie ;-)

Gość gość
Nie. Jeśli jest tania, to znaczy, że kiepska gatunkowo.

Gość gość
tak, tylko ja nie lubię kiecek

Gość wiśnióweczka
tania? ja ostatnio kupiłam fajną dzianinową z dodatkiem wełny za 169 i uważam, że droższej nie trzeba ;-) szczerze mówiąc wiele sukienek za 100-150zł jest w tym samym gatunku co w butikach za 500zł. Nie zapłaciłabym tyle za sukienkę na co dzień, absolutnie, co innego na jakąś szczególną imprezę - w takim wypadku rozważyłabym. Noszę sukienki i mam sporo takich "tanich", dobrze się noszą ;-)

Gość gość
ostatnio kupiłam kieckę za 250zł :D

Gość gość
sorry ale kiecka za 150 zł to nic szczeglnego, nie wierze ze moze byc dobrej jakosci, dobrze uszyta i z dobrym wykonczeniem. Min 250 za kiecke, chyba ze w mega promocji, jak juz kupowac to cos co ma gust i sens

Gość wiśnióweczka
Każdy ma inny gust, nie kwestionuję Waszych poglądów i możliwe że sukienki które kupujecie są lepsze jakościowo od tych, które ja noszę, ale nie mam nic do zarzucenia moim kieckom - na co dzień sprawdzają się znakomicie. Nie są znanych projektantów, ale głównie polskich firm /kupuję w pracowni krawieckiej m.in./ i dobrze się noszą. Ja mam sporo ubrań i lubię zmieniać strój często, więc zakup w roku kilkunastu sukienek za 250 zł i więcej byłby trudny... Może też dlatego nie szaleję, wybieram moim zdaniem dobre, to co mi pasuje, ale tam gdzie mnie stać. Drożej zapłaciłam ostatnio za kieckę na imprezę, bo ponad 400zł, ale to klasyczna sukienka do wykorzystania na wiele okazji, więc się zdecydowałam. Na co dzień nie wydałabym tyle na sukienkę na pewno. Buty, kurtka - tak, ale tak drogie kiecki? nie i już ;-)

Gość awramatamc
wlasciwie to nawet nie stac mnie na drozsza

Gość gość ona30
przeciez to narmalna cena,

Gość gfhgfg
mnie nie stac

Gość gość
A ja kupuję materiał za np 40-50 zł i sama sobie szyję:). Czasami widzę sukienkę w sklepie, widzę jaki materiał i że np koszt tego materiału to max 100zł i po prostu nie mogłabym dać za nią np 250 jak sama mogę sobie uszyć.

Gość gość
nie wiem czy to jest według ciebie tanio, czy drogo. 4 lata temu kupiłam sukienkę za 350 zł. 150zł to jest przeciętna cena sukienki.

Gość gość
40zł to tania ;) 150 to taka w sam raz :) co mam kupić sukienke za 1000zł i co m iz tego ? Jak ta za 150 też jest ładna i dobra gatunkowo :) po co przepłacać, MATERIALIŚCI !!

Gość awramatamc
szkoda ze ja szyc nie umie;P ale gdybym umiala na pewno bym tak zrobila:)

Gość gość
Nigdy nie kupiłam sukienki powyżej 200zł :) i co gorsza jestem ? Mogę być :) za 200 stówy mozna kupić super sukienke z dobrego maeriału..takie za 600 itp to płacisz za marke albo nie wiem za co.. ;D kuszt jej wyprodukowania był taki sam..tylko zarabiają na niej więcej, a takie kretynk idają się nabierać :P hihi