Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek a inne światy

Polecane posty

Gość gość

Związek z osobą,a nawet dziecko z nią,która jakoś pociąga,ale jest zupełnie innej bajki,teoretycznie mógłby być bardzo podniecający,ale praktycznie pewnie skończyłby się koszmarem.

Gość ty wredny
zle to widza. przciwienstwa przciagaja sie tylo w bajkach w realu to jest syzyfowy trud. generalnie wszystko co sie konczy jest bez sensu a ze uczucie tez to i ono sensem nie grzeszy

Gość gość
dwa światy? to znaczy że ty jesteś po podstawówce a ona po studiach?

Gość gość
inaczej byś mówiła gdybyś w moim świecie sie urodziła

Gość gość
wiem,że to nie ma szans,ale teoretycznie byłoby ciekawe,poznawać bardzo blisko osobę,o innych obyczajach i przeżyciach,ale naprawdę skończyłoby się koszmarem

Gość gość
bliska znajoma wyszła za mąz za kolesia po zawodówce owszem był przystojny szlała za nia ale juz dwa lata po slubie był zazdrosny o jje sukcesy i ciagłe jazdy niby 21 wiek ale nie udało im sie jak prawie sie juz roziwdli on dostał zawłału i ona owdowiała

Gość gość
zgadzam sie ludzie powinni miec poczucie godnosci ale i realizmu w obrebie swojego poziomu spoleczno-intelektualnego. wlasnie dlatego kiedys zrezygnowalam z kogos takiego. bo on byl ktos i mial widok dalszych perspektyw a ja bylam nikt po zawodowce.

Gość gość
powiem wam jesteśmy razem po studiach ja ,tak mówią lepszycha on też ale innej profesji,jestem gnębiona sprowadzana do parteru przez niego,wstydzę się go w towarzystwie,udaje dzentelmena,nadskakuje kobietom,jest miły i niektóre się w nim nawet podkochują,a w domu szatan nie człowiek.

Gość Łona jest Aniołem
W Mensa nie ma zwyczajnie dość urodziwych kobiet ,dawno się z tym pogodziłem ...:(

Gość gość
jeszcze jak facet ma lepsze wykształcenie czy lepszy zarobek to pal szesc jeszcze przejdzie ale na odwrót juz nigdyyyy

Gość gość
znajomy doktor matematyki kika grantów wyjazdy na sympozja ona laboranta słyszła na codzien :ty tego nie rozumiesz i nie zrozumiesz nie zawracaj mi głowy: natomiast jak trzebabyło wymenic opony na zimowe w samochodzie czy zrobic remont mieszkania to On nie jest stworzony do takich celów własnie sie rozwodza zycie

Gość gość
Ona po studiach, on po podstawówce, już 23 lata razem;) to my:)

Gość gość
wlasnie dlatego odpuscilam sobie milosc mojego zycia zeby nie slyszec przez jego czesc jakim to ja jestem zerem po zawodowce. zycie jest zycie i nie ma co sie spinac

Gość gość
Da się jak się chce i nie jest się ograniczonym.

Gość gość
a co jak się chce??