Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który nie jest idealny fizycznie pod każdym względem ma ZERO szans na zwią

Polecane posty

Gość gość

zek z kobietą. W dzisiejszych czasach tak jest. Tylko pytam was jak można wymagać k*rwa czegoś, czego samemu się nie ma? Tak właśnie robią teraz kobiety.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
raczej jest odwrotnie, jak tu napisze rozmiar biustu albo wzrost czy cokolwiek innego, zaraz polowa się smieje i wyzywa mnie. nie tylko mnie zreszta :O

Gość gość
sorry, jak panna jest ładna, wykształcona, ma pracę to nie spojrzy na nieudacznika który nic nie ma i nic nie potrafi i w dodatku urodą nie grzeszy. Szukaj w swoich kręgach, znajdziesz prędzej czy później... ale na pewno nie księżniczkę, o której marzysz :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no tak, sorry:P to zasadnicza różnica

Gość gość
bredzisz facet musi byc w miare zaradny oraz miec fajny charakter nikt nie lubi niezadbananych niezradnych zyciowych nieudacznikow z wiecznymi pretensjami przykro mi

Gość gość
Tylko, że ja zauważyłem, że startują do mnie kobiety tylko gorsze niż ja sam. Zarówno pod względem atrakcyjności jak i statusu. No dobra, atrakcyjność pomińmy bo to może być wypaczone osądem. No, ale sorry. Mam już prawie wyższe wykształcenie i zarobki na ponadprzeciętnym poziomie a startują do mnie panny z podstawowym i bez pracy, więc nie pitolcie, że kobiety wymagają tyle ile same mają do zaoferowania. Wymagają z 10 razy więcej na moje oko.

Gość gość
poza tym dokladnie,szukaj w swojej lidze:) jesli juz sie zawiodles na dziewczynach z tej wyzszej polki czas obnizyc target

no dobra, przyjmijmy nawet kafe-tezę, że brzydsza i mniej zarabiająca osoba jest gorsza. to czy to wg Was oznacza, że ma gust zorientowany na gorszych? toż to jest absurd zbudowany na absurdzie.

Gość gość
zmyslasz cos , nie znam teraz osob tylko z podstawowym

Gość gość
Obniżyć target? Kobieto. To właśnie przez to, że obniżaliśmy target kobiety mają takie chore i absurdalne wymagania. Czas coś z tym k*rwa zrobić.

19.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość sorry, jak panna jest ładna, wykształcona, ma pracę to nie spojrzy na nieudacznika który nic nie ma i nic nie potrafi i w dodatku urodą nie grzeszy. Szukaj w swoich kręgach, znajdziesz prędzej czy później... ale na pewno nie księżniczkę, o której marzysz usmiech.gif / To musiała pisać jakaś niedojda życiowa.

Gość gość
obniz target ale do Twojego poziomu nie karze Ci zjezdzac ponizej po prostu powinienes szukac przecietnej studentki pewnie dostales kosza od najladniejszej studentki na roku jak 99 procent facetów i teraz masz pretensje do wszystkich jakie to one nie sa zle

Gość gość
Więc musisz być niesamowitym pasztetem, skoro z Twojego "kręgu" kobiety mają Cię za nic. Skoro masz kase zainwestuj w operację plastyczną lub dietetyka? Widocznie za mało masz kasy, na poszukanie sobie "Laleczki" która leci na kasę i brykę, bo niby jak sie ma kasę, to ma się wszystko?? ;)

Gość gość
Nie zmyślam. To przykład, bo startują też ze średnim, zawodowym( ale i tak bezrobotne) i z jakimiś marnymi studiami. Oczekują, że facet wszystko zrobi, a one albo nie będą pracować, albo znajdą jakąś mizerną nierozwojową pracę( oczywiście facet ma się cały czas rozwijać i jednocześnie słuchać narzekań, że ma dla niej za mało czasu). Dodam już, że kobieta 170 wzrostu chce faceta 185 a kobieta 150 wzrostu też chce faceta 185 i nie spocznie dopóki nie znajdzie. Weźmy nawet pod uwagę, że niski wzrost u kobiety nie jest defektem, więc sobie może wymagać, ale czemu panna z biustem A, wymaga idealnego ciała chociaż to jest wielki defekt.

Gość gość
Do kobiet wyżej. Nie jest tak, że nie zwracają na mnie uwagi, ale zwracają na mnie uwagę te poniżej MOJEGO poziomu atrakcyjności. Ja nie mówię, że jestem jakiś super, ale tak 7 albo nawet 8/10 jestem. No i np zauważyłem, że te kobiety na moim poziomie to już mają tak poprzestawiane itd, że masakra. Kasy nie mam tyle żeby mieć na brykę i willę, ale mam normalny samochód, mam na jakieś powiedzmy luksusy, dobre ubrania, wyjścia do kina, czy jedzenie w restauracji( 80% polaczków tyle nie ma). Sam na to zarabiam.

Gość gość
może za bardzo rozkminiasz to wszystko?

Gość gość
nie znam żadnej kobiety co by miała rozmiar A. tutaj sie śmieją z mojego C nawet :O

Gość gość
a ja mysle, ze po prostu za wysoko sie oceniasz, myslisz ze twoj target to 7/10 albo 8/10 a tak naprawde jest nizszy i tu jest zawarty twoj dramat :D

Gość łukasz21z
a ja jestem ideałem pod kaszdym dosłownie wzglendem :D mozesz mi teras zazdroscic.

Gość gość
brokeninside, ok masz rację, ale przyznasz, że jeśli się jest nieatrakcyjnym albo przeciętnym to nie jest normalne jeśli się jest święcie przekonanym, że zasługuje się na księcia. Ja jestem sportowcem z dobrze wyrzeźbionym ciałem a potrafią startować do mnie lochy z 40 kg nadwagi. Czy to jest normalne?

Gość gość
ja też myślę, że wyżej srasz niż d**ę masz :D I OTO CAŁY TWÓJ PROBLEM

Gość gość
Dlatego wziąłem poprawkę na to, że źle oceniam mój wygląd( chociaż według innych osób jest w porządku a nawet lepiej) i skupiłem się na statusie społecznym, finansowym i wykształceniu bo to jest mierzalne. I nawet w tym aspekcie kobiety oczekują o wiele więcej niż same są w stanie zaoferować.

Gość gość
aha, tutaj każdy by ci tylko plakietke przylepil.. ze jestes np 3/10 itp. no ludzie chyba nie kazda laska lubi wysokich, ja mam 150 a moj facet 173 i jest dla mnie ideałem. ma wiele icech, które uwielbiam, ale nie każdej dziewczynie sie ten typ faceta podoba. tak samo nie kazdy facet lubi tylko wielkie cyce i jak małe to najlepeij odstrzelic.

tak, to jest normalne. nienormalne jest postępowanie wbrew swoim upodobaniom czy w ogóle myślenie w ten sposób, że podoba mi się tylko ten, kto jest do mnie podobny.

Gość gość
80% polaczków tyle nie ma) . Nie obrażaj polaków szmaciarzu jeden.Całe szczęście że nie masz kobiey i naciebie plują bo jesteś moralnym zerem.

Gość gość
Aha, czyli wydaje mi się, że studiuję, że zarabiam kilka tysięcy miesięcznie, mam oszczędności, perspektywy i auto. Tak? Albo wydaje mi się, że kobiety, które do mnie startują nie zarabiają tyle co ja? :D

Gość gość
Skoro żadna "laska" się Tobą nie zainteresowała, to znaczy że albo jesteś pasztetem (8/10 haha :D) albo chamem jakich mało.I pozostają Ci, jak to ująłeś elegancko, 40 kg nadwagi pasztety ;)