Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który nie jest idealny fizycznie pod każdym względem ma ZERO szans na zwią

Polecane posty

Gość MrMariusz
U mnie w rodzinie zawsze byla metalnosc, ze facet jest sliniejszy madrzejszy i wikeszy, zaradniejszy. To facet jest kolem zamachowym zwiazku i to on prowadzi. Sila kobiety jest silny merzeczyzna. To o czym konteplujesz dla mezczyzn jest naturalne dla facetow nieosigalne.

Gość gość
brokeninside87 daj sobie spokój, jak dla mnie jesteś super babka :)

Gość gość
Nie mogę Ci tego powiedzieć Beatrice. Napisz pierwszą literę imienia. To jest ważne.

Gość gość
czy wasze wiązanie się w pary wygląda jak wchodzenie do sklepu i szukanie najlepszej bluzki za jak najmniejsze pieniądze? bo tak wynika z tego co tu w większości piszecie

Gość gość
Kiedy Ci powiem skąd się znamy to nie będziesz chciała ze mną w ogóle kontynuować rozmowy. Czy to imię zaczyna się na literę A?

Gość gość
Rysiek kalisz to ty?

Gość gość
Skoro żadna "laska" się Tobą nie zainteresowała, to znaczy że albo jesteś pasztetem (8/10 haha ) albo chamem jakich mało.I pozostają Ci, jak to ująłeś elegancko, 40 kg nadwagi pasztety Dokładnie tak. Skoro żadna taka, którą ty byś zaakceptował cię nie chce i tylko "pasztety" do ciebie startują to znaczy, że z wyglądem tak samo kiepsko lub jesteś skończonym chamem. Normalne kobiety patrzą na to jak się facet do nich odnosi. Ktoś tu powiedział, że wymgać to można od pracownika itp. i co to jest z tym klasyfikowaniem "lepszy", "gorszy" i przyklejaniem łatek. Szuka się takiej osoby, która odpowiada a nie "lepszej". Braki w charakterze wychodzą... Ładna, zgrabna i wykształcona nie bierze takiego z******tego chama, bo wie, żeby szybko dostałaby etykietkę "gorszej" po przytyciu 5kg, nie wspominając o nieszczęściach losowych.

co za tekst: "Facet który nie jest idealny fizycznie pod każdym względem ma ZERO szans na związek z kobietą. W dzisiejszych czasach tak jest. Tylko pytam was jak można wymagać k*rwa czegoś, czego samemu się nie ma? Tak właśnie robią teraz kobiety"> autorze wyjdź na ulicę, zobacz ile oblechów prowadza się z panienkami, twoja wypowiedź brzmi jak wyrzuty zbuntowanego 16-latka

[zgłoś do usunięcia] gość brokeninside87 daj sobie spokój, jak dla mnie jesteś super babka usmiech.gif x jak dla mnie jesteś super gość:D:D:D

łatwiej chyba zrzucić winę na dziewczyny, które mają za duże wymagania i na podły los, który ciebie stawia na straconej pozycji niż przyznać się przed samym sobą że albo 1. jesteś straszny z charakteru i laski cię nie chcą 2. masz stanowczo za duże wymagania (pewnie byś chciał szczupłą, zgrabną ładną blondynę)

Gość gość
Przecież to ten cholerny prawik ze zrytym beretem ........ co bez przerwy tu się udziela zamiast iść do psychiatry.......

Gość gość
Pasztet i prostak chciałby modelkę (do tego pewnie nieletnią) i się złości, że nie wychodzi.

Gość gość
brokeninside87 tak trzymaj z kretynami sie nie da porozumieć.Żal mi takich facetów którzy na wszystko patrzą przez pryzmat statusów, wykształcenia itp..To jak handlowanie uczuciami.Jakie smutne musi być wasze życie, bez uniesień, bez emocji, bez dreszczyku.Wszystko zaplanowane, zaprogramowane.

Gość gość
Nie chce mi się czytać tych kilkudziesięciu stron Może ktoś streścić co to znaczy facet idealny fizycznie? Czy coś poza : wzrost <180 ryj min. 7/10 6-pak ... jest jeszcze potrzebne?

Gość gość
A moze po prostu masz zbyt dobre zdanie na swój temat ? - to coś co przychodzi mi os razu na myśl ...

Gość gość
miało być oczywiście wzrost > 180

Gość gość
to na ch*j szukasz kobiety jesli uwazasz, ze niczego nie wnosi do zwiakzu poza pochwa? :O kup se sztuczna na allegro albo zainwestuj w d****i, a nie normalnym ludziom d**e zawracasz swoimi z*****ymi wynurzeniami :O

Gość gość
brokeninside87 tak trzymaj z kretynami sie nie da porozumieć.Żal mi takich facetów którzy na wszystko patrzą przez pryzmat statusów, wykształcenia itp..To jak handlowanie uczuciami.Jakie smutne musi być wasze życie, bez uniesień, bez emocji, bez dreszczyku.Wszystko zaplanowane, zaprogramowane. Haha a jacy są w****ieni gdy zostają sami lub "muszą" związać się z taką z biustem A lub taką, która nie ma willi. H*j wam w d**ę frajerzy. Normalni faceci nie mają takich problemów.

przepraszamy autorze że nie podzielamy twoich racji ;) poza tym tak sobie myślę że jest baaaaaaaaaaaaaaaaardzo wielu NIE IDEALNYCH FIZYCZNIE facetów. gdyby faktycznie było tak jak mówisz, ludzkość by wyginęła;) wiesz ilu ja znam/widuję naprawdę brzydkich chłopaków, facetów w towarzystwie kobiet?? bardzo wielu. jakoś są w związkach...

no, żal ich trochę.. ja bym się zabiła jakbym z*****a młodość przez swój idiotyczny i niemający żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości system wartości i na starość musiała się związać z nieodpowiednim wzrostem i ze złego rozmiaru penisem:(

Gość gość
Ktoś ci każe zadawać się / zakładać związek z "gorszą" od siebie? "Lepsze" ci się do łóżka nie pchają, no jakoś mnie to nie dziwi.

Gość gość
widziałam kiedyś idealnego fizycznie faceta. siedział przede mną w metrze. szukałam chociaż jednego defektu, z nadzieją, że albo ma szczerbę w zębach, albo zeza, albo gdzieś jakieś wielkie znamię. Nie kurde, nie znalazłam. Był idealny.

Gość gość
ja widziałam takiego w autobusie :D patrzyłam się w niego jak w obraz :D :D był sliczny jak z okladki

Gość gość
czyli tokiem rozumienia autora, tylko te 3% facetów na świecie, ma szanse na związek :P

Gość gość
A ile procent facetów zalicza ile procent kobiet?

Gość gość
nie mam danych... zresztą i tak byłyby zafałszowane