Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 60 cm obwodu uda czy to dużo wg was

Polecane posty

Gość gość

mam 168 cm wzrostu

Gość gość
a jak zakładasz nogę na nogę? :)

Gość gość
o matko ja mam 169 wzrostu i 49 w udzie...60 to chyba sporo jednak;)

Gość gość
a ile ważysz? Pewnie z 80-100 kg :O

Gość gość
Nie na tyle duzo zebys nie mogla byc zgrabna, jesli lydka szczupla to ok. Ile masz w lydce?

Gość gość
Jak to mierzyłaś? Jeśli pracujesz w żabce, biedrze lub sprzątasz to twój wygląd i tak nie ma znaczenia.

Gość olcia8278
Jprdl, ludzie wasze komentarze sa załosne i prostackie...ja mam rowiez 60 cm w udzie i uwazam ze moze nie mam szczuplej nogi ale za to zgrabna i jedrna, a poza tym wszystko jest zalezne od genetyki i co kobieta ktora nie wiem jak by pracowala nad swoja sylwetka i tak bedzie miala bardziej zaokraglone udo i nigdy nie bedzie miala 50 cm w udzie bo po prostu nie ma takiego sposobu i co ma sie zabic z tego powidu czy glodzic i wyladowac w szpitalu psychiatrycznym..Wydaje mi sie ze takie durne kom pisza jedynie osoby ktore chca sie w jakis sposob dowartosciowac bo nie znaja swojej wartosci...lepiej sie zastanowcie co piszecie w internetach bo sama wiem z wlasnego doswiadczenia ze takie kom moga kogos bardzo urazic i wpedzic w niepodstawne kompleksy!!!

Gość gość
Wiesz, ja mam 50, ale ja ważę 100 kg :)

Gość gość
Skoro się chwali tym udem i sama chce komentarzy to je ma :classic_cool:

Gość Womanonthewaycom
Ja mam 57cm ale cwicze silowo,uda mi sie troche rozrosly :)ten sam wzrost, waga 57

Gość alQA
spoko! ja mam 65 ... trzeba troche sie ogarnac... ale mi sie nie chce...

Gość gość
Ja mam 168 i w najgrubszym miejscu mam 54-55 i jest to jakieś 3-5 cm za dużo. Pasowałoby coś z tym zrobić, zwłaszcza, że mam "galaretę" na tych udach,ale totalnie nie mam motywacji.

Gość gość
Ja mam w udzie 58, ale ja potrafię w tygodniu przejść 300km i więcej, ćwiczę, jeżdżę na rowerze i ważę 86 kg :( jak ważyłam 58 to miałam w pasie 60 :(

Gość gość
ale z was łajzy, 60 cm to wcale nie jest tak dużo. Ewa Farna ma wiecej a jest megaseksowna. Jak się ma kobiece ciało to obwód jest spoko. No chyba, ze nie ma się talii ani bioder wtedy trzeba mieć chude nóżki by było OK.

Gość gość
Jak nie dużo :o ja mam 64 w talii i uważam, że mogłoby być trochę mniej :o a co dopiero w udzie...

Gość gość
no to spore udo jednak. mam 48 cm i uwazam ze to dosc pokazne a co dopiero 60

Gość gość
az sobie zmierzyłem... mężczyzna, 190wzrostu, prawie 100kg wagi.. wyszło mi 56...

Gość gość
Wszystko zalezy od calosci sylwetki :) Inaczej wyglada malutka kobietka z takim udkiem a inaczej wysoka i dobrze zbudowana.. Same parametry uda niewiele wnosza. Liczy sie calosc wygladu. Ja pewnie mam podobny wymiar (nie jestem ani chuda ani gruba, taka średnia) a na powodzenie nie narzekam. Przestancie mierzyc swa atrakcyjnosc centymetrami, prosze Was :)

Gość gość
Ja lubię malutkie kuleczki :D, z takimi udkami :D.

Gość gość
Przy takim wzroście mam 58 cm w udzie i noszę spodnie rozmiar 38,nie przesadzajcie ze to taki dramat. Figura gruszki niestety :(

Gość gość
Chłopaku - mierzy się w najgrubszym miejscu, więc zmierz może jeszcze raz, a jeśli jednak jest jak piszesz, to możesz mieć problemy z sercem. Mężczyźni często mają figurę jabłko czyli wychudzone nogi i sporo tłuszczu na brzuchu i ten tłuszcz uciska narządy wewnętrzne.