Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakich facetów lecą ładne i inteligentne dziewczyny

Polecane posty

Gość Katarinkakameliowa
na bogatych

Gość kobieta moze
na inteligentnych i ładnych. :) Nie dziękuj. ;)

Gość gość
To zależy od kobiety, ogólnie wydaje mi się, że tendencja jest taka: jeśli są bardzo przebojowe, to na trochę tajemniczych, niełatwych do rozgryzienia facetów, jeśli odrobinę nieśmiałe, bardziej wrażliwe itd., to odwrotnie; na przebojowych, wygadanych, stanowczych mężczyzn. Wydaje mi się że wszystkie doceniają szczególnie poczucie humoru, na bystrość, inteligencję.. Ale to są oczywiście tylko uproszczenia, bo każdy ma swoje kryteria, gusta, nie ma reguły. Najważniejsze, żeby się z kimś dobrze dogadywać i żeby była ta przysłowiowa chemia.

takie nie "lecą" na facetów, jeśli masz na myśli, jacy faceci sie takim podobają, to w większości tacy, którzy również posiadają obie cechy.

Gość gość
kobiety nie lubią inteligentnych mężczyzn i uznają takich za niemęskich z tego powodu

Fiku Miku kłóciłbym się na temat twojej inteligentności jeśli za taką się masz.

Gość gość
haha jak już coś to inteligencji, przyganiał kocioł garnkowi

Gość gość
Facet, ktory jest inteligentny, ale nie przemadrzaly I nie chce udowodnic na kazdym kroku, ze jest madrzejszy. Poczucie humoru I zdecydowanie stanowczosc I opanowanie, to cechy bardzo pozadane....bo mna ciagle szarpia chormony I jestem porywcza. Najbardziej jednak mnie kreci opanowanie! Kasa nie jest az taka istotna, bo mam swoja, ale jak facet liczy kazdy pens, to tez niedobrze.

Faktycznie - przemądrzałość to jedna z najbardziej burzących wszystko cech w partnerze. Ale kobiety również takie się zdarzają. :p Przede wszystkim, inteligentne dziewczyny będzie ciągnęło do takich facetów, z którymi będą żyły w odpowiedniej symbiozie i miłości. I zawsze tak będzie.

Gość gość
syn fubu a co cię obchodzi to, że uważają się za mądre? poza tym większość głupich wie, że są głupi. prostaku i debilu. "inteligentności" LOL, to nie ortografia, deklu.

Gość gość
Zabawny, inteligentny, przystojny i opanowany - ideał na który każda dziewczyna "poleci"

Gość gość
syn fubu ja wiem że ortografia o tym nie świadczy, ale skoro uważasz że czyjeś wpisy na forum internetowym, choćby nie wiem jak częste, są wystarczające, żeby określić czyjąś inteligencję to też się mylisz

Tylko dzieci mogą uważać się za mądre, jeśli mówią tak dorośli to muszą to udowodnić w każdym aspekcie. Co ty się tak uczepiłeś/aś ortografii przecież ona nic nie znaczy. A w tym przypadku nawet uwidaczniała by moją inteligencję bo złe używanie "ści" świadczy o kombinacji umysłowej w trakcie myślenia w przeciwieństwie do np "u" otwartego czy zamkniętego, bo to już należy wiedzieć i nie wymaga odmian.

Gość gość12345678987654321
Czyli agresywny, butny raczej nie ?

Gość gość
No wlasnie glupi nie zdaja sobie sprawy z tego, ze sa glupi. Jakby wiedzieli, to by Im zwiadl dekiel

Jestem na kafe już rok, przez ten czas zdążyłem określić mądrość i osobowość fiku miku w znacznym stopniu.

Gość gość
fubu , wypada odróżniać bledy ortograficzne od gramatyczych - to szkoła podstawowa. Malo która dziewczyna zechce faceta , który jest poniżej poziomu podstawówki

W sumie cechy ktore wymieniacie posiada kazdy osobnik z wysokim poziomem testosteronu. I za tym idzie to,ze on musi byc agresywny. Tak to dziala.

Gość gość
butny i jurny to mój jideał

Gość gość
na bogatych, przystojnych i inteligentnych facetów.

Gość gość
fubu, przecież napisałam że nie mówię, że ortografia świadczy o inteligencji, ale też że nie świadczą o niej wpisy czyjeś, bo ktoś może stworzyć na forum jaki chce obraz siebie, to miałam na myśli. A słowotwórstwo, nie przeczę, może być przejawem inteligencji analitycznej, o ile jest ono zamierzone, a po pierwszej Twojej odpowiedzi nie było jasne, że to zamierzone

W d***e to mam że łapiesz mnie za słowa. Może mam przeprosić że uogólniłem do ortografii a nie składni? Ciekawe czy w innych aspektach jesteś tak głęboko analizująca. Szczerze w to wątpię po tym jak cię czytam. To jest taki pseudo kocioł w mózgu, z matematyki czy z polskiego nauczyciele geniusze a nie potrafią dać prostej rady w sprawach sercowych, albo wierzą w religijnego boga, albo wierzą w to w co powiedzą inni ludzie na temat różnych dewiacji, potępiają rabusiów morderców podczas gdy powinni potępić siebie. Siedzi bogacz w mercedesie i się wozi, ale rolę mogą się brutalnie odwrócić. Wtedy ci" inteligentni" potępiają bandytę i płaczą nad nieżyjącym elementem układanki materialnego świata który nie chcąc się dzielić z innymi bogactwem stracił je razem ze swoim życiem. Kropka. :) Nie mówi mi więc o głębi inteligencji. Nie ktoś taki jak ty.

Gość gość
zresztą, na litość boską, sprowadziliśmy dyskusję na tory poza tematem

No wlasnie cos mi tutaj nie pasuje. Kobieta ma w d***e twoja ortografie,oczytanie,czy erudycje. Liczy sie abys mial smykalke do zapewnienia jej godziwych warunkow zycia. Abys dobrze wygladal -zdrowie i sila. Oraz byl kims i jak najwyzej na szczeblach spolecznych. A cala reszta to tylko dodatki.

Gość gość
tak, bo kobiety są zanimalizowane

Gość gość
Denerwujesz się na dwie różne osoby. Ja pisałam to 2013-11-19 22:40:18 i to 2013-11-19 22:43:15, ale tego już nie 2013-11-19 22:32:35. Nie mam w zwyczaju atakować rozmówców strasząc ich, że żadna ich nie zechce. Tak czy inaczej o mnie nic nie wiesz, równie dobrze ja mogę powiedzieć, żebyś to Ty nie mówił mi o głębi inteligencji, nie masz pojęcia, jakie jest moje zdanie na ten temat, przeczytałeś tylko kilka zdań, które napisałam, a sprawa nie jest taka prosta.. zresztą mniejsza z tym, bo to temat rzeka.